Vásároljon kerti órát blumfeldt-től

A kerti órák gyönyörű és sokoldalúan felhasználható módja annak, hogy kertjének jellegzetes megjelenést kölcsönözzön. Ezek az egyszerű, rusztikus, elegáns és pazar kialakításúakig terjedhetnek. Különböző színekben, méretekben és anyagokban kaphatók, és új külsőt kölcsönözhetnek kertjének.

A kültéri óra nemcsak praktikus módja az idő kijelzésének, hanem dekoratív eleme is lehet a kertjének. Akár a modern, akár a vidéki stílust kedveli, nálunk megtalálja az igényeinek megfelelő órát. Egy kerti órával egyedi hangulatot teremthet, és kertjét stílusos és funkcionális pihenőhellyé alakíthatja.

Kültéri órák különböző kivitelben

A kerti órák különböző kivitelben készülnek. A legnépszerűbbek a nagy kerti órák és az állomásórák. A nagyméretű kerti órák általában egyszerű kivitelben, nagy számokkal és mutatókkal kaphatók. Ideálisak nagy térben történő megfigyeléshez. Az állomásórák számos különböző kivitelben kaphatók, többek között klasszikus, viktoriánus és modernista kivitelben. Ez inkább egy kiegészítő, mint egy praktikus óra. Mindkét óratípus többféle anyagból és színben kapható, beleértve a fémet, a fát és a műanyagot. Ahhoz, hogy megtalálja a tökéletes órát a kertjébe, nézze meg, hogy melyik dizájn illik a legjobban a kertjéhez, és vegye figyelembe, hogy melyik anyag illik a legjobban a kert stílusához.

A kerti órák tulajdonságai és jellemzői

A kerti órák fontos kiegészítői a kertnek, és számos funkcióval rendelkeznek. A kültéri órák legfontosabb jellemzői a következők:

  • Időjárásálló test: A kerti órák általában erős műanyagból vagy fémből készülnek, és úgy tervezték őket, hogy rossz időjárási körülmények között is működjenek.
  • Elülső és hátsó számlap: Egyes kerti órák kerek számlapja elöl és hátul is számokkal van ellátva. Ez megkönnyíti az idő leolvasását.
  • Védelem az időjárás viszontagságaitól: A kerti órák némelyike vízálló tokkal van ellátva, hogy megvédje őket a széltől és az esőtől.
  • Műanyag tok: A műanyagból készült kerti órák gyakran könnyebbek és strapabíróbbak, mint a fémből készültek.
  • Hőmérő: Sok kerti órát hőmérővel látnak el, hogy mérni tudja a kertben uralkodó hőmérsékletet.

Mindezekkel a tulajdonságokkal a kerti óra nagyon hasznos kiegészítője lehet bármely kertnek.

Mit kell figyelembe venni kültéri óra vásárlásakor?

Ha kerti órát keres, érdemes megfontolnia a következő lehetőségeket:

  • Az óra típusa: A kerti óráknak különböző típusai vannak, például mechanikus, elektronikus és napóra. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai, amelyeket a választáskor figyelembe kell vennie.
  • Stílus: Ügyeljen az óra stílusára. Modern vagy klasszikus dizájn legyen?
  • Méret: Az óra mérete fontos tényező. Egyes órák kisebbek, mint mások, így kisebb kertekbe jobban illeszkednek.
  • Anyagok: Ugyanilyen fontos az óra anyaga is. Némelyek fémből, mások műanyagból készülnek. Attól függ, hogy melyik anyag illik Önhöz és kertjéhez a legjobban.
  • Funkciók: Egyes kerti órák további funkciókkal is rendelkeznek, például az időjárás és a hőmérséklet, az időzóna és egyéb funkciók kijelzésével. Mérlegelje, hogy mely funkciókra van szüksége, és melyekre nincs.
  • Ár: Ne feledje, hogy a drága órák nem feltétlenül a legjobb órák. Hasonlítsa össze a különböző árkategóriákat, és válassza ki az Önnek és költségvetésének legmegfelelőbb órát.
fel