3 év jótállás 14 napos elállási jog

Fényképkeretek


Ezek a képkeretek életre keltik az emlékeket

A szoba teljesen berendezett, de a falakat és a komódot elnézve valami hiányzik! Pontosan, gyönyörű fényképek vagy képkeretek, amelyek személyes hangulatot kölcsönöznek, és lehetővé teszik, hogy mindig láthassa a nagyszerű pillanatok emlékeit. Egyetlen belső tér sem tökéletes fotók nélkül. Ebben a tekintetben a képkeretek olyan dísztárgyak, amelyek szinte minden otthonban megtalálhatók. Az itt elérhető választékkal a fényképek nemcsak ügyesen elrendezhetők, hanem hatékonyan védhetők is. A fényképek szerelmesei széles méretválasztékot találnak ebben a kategóriában (pl. 50x70-es képkeret), amely tökéletesen kiegészíti bármely kép jelenetét.

Minden a keretben! Lehetséges.

Sokan magától értetődően használják a képkereteket, anélkül, hogy a sok lehetőségre gondolnának. Az itt kapható modellek szemet gyönyörködtetőek, és állítva vagy lógva is használhatók. A formátumban is van tervezési szabadság (portré és tájkép), hogy minden kép a lehető legjobb fényben jelenjen meg. A különböző színek/designok és anyagok lehetővé teszik, hogy a képkereteket a bútorokhoz igazítsuk. A fakeretek természetes bájjal meggyőzőek, és otthonos melegséget árasztanak. Az egyéni stílust kedvelők választhatnak színes keretet.

Paszpartu vagy képkeret vásárlása: Ezt ki kell helyezni

Ez egy keret a keretben, ami sokkal inkább a tényleges képre irányítja a figyelmet. Ezt a hatást a képkocka optikai nagyításával érik el. E keretek népszerűségét egy másik előny is magyarázza: a kiegészítő papír védelmet nyújt a fényképnek, mivel a keret üveglapja nem közvetlenül a kép felületén fekszik. Ha nem egyszerű képkeretet szeretne, akkor a kiválasztásnál különösen a konzolokra kell összpontosítania.

Milyen méretűek a képkeretek?

Itt megtalálja az összes elterjedt méretet, amelyeket az oldal görgetése közben egy pillantással láthat. Mekkora legyen a képkeret? Meg kell egyeznie a kép formátumával vagy méreteivel, ezért ha kétségei vannak, mérje meg újra. Az biztos, hogy jobb, ha fából vagy más anyagból készült képkeretet vásárol, amely valamivel nagyobb. A túl kicsi keretek azt jelentenék, hogy a képeket ki kellene vágni, és ez nem lehet cél. Minden a fotók megőrzéséről szól!

Az egyik fotó szebb, mint a másik? Képkeret készlet vásárlása!

Nem könnyű eldönteni, melyik fotó kerüljön a falra? Különösen nyaraláskor sok szép kép születik, amelyek felejthetetlen emlékekhez kapcolódnak. Még a gyerekek is, akik nőnek, tombolnak és kísérleteznek, mindig új motívumokat nyújtanak, tele az élet örömével. Egy képkeret-készlet tökéletesen feldobja a fotókkal teli falat. Egy teljes fal kialakításakor lehetőség van egy történet elmesélésére, és például a gyerekek kamaszkorának fényképes dokumentálására.

Képkeret vásárlása - Következtetés

Mindig jelen van, és nem szorul frissítésre, legfeljebb egy új képkeret formájában: bár a legtöbb fényképet ma már digitálisan küldik és dolgozzák fel, az analóg papír klasszikusok ugyanolyan népszerűek. Csak így magyarázható, hogy a digitális képkeretek miért nem terjedtek el soha. Nem csoda, mert csak a hagyományos változatot lehet nagyon rugalmasan falra akasztani vagy függőlegesen elhelyezni. Az sem baj, ha időnként megváltoztatja a fotóit. Hiszen a mi fából készült képkereteinket azért készítjük, hogy hosszú ideig tartó örömet okozzanak a mindennapokban.

fel