3 év jótállás 14 napos elállási jog

Törölközőszárító radiátorok


Fürdőszobai radiátor

Valószínűleg sokaknak ismerős: kilépünk a zuhany alól vagy a kádból, és fázunk. A törülköző sem nyújt elegendő meleget. Ez másképp lehet egy fürdőszobai radiátor esetében, amelyet törölközőradiátorként is használnak. A fürdőszoba kellemesen meleg, és a csövek praktikus elrendezésének köszönhetően a törölközőket fel lehet akasztani és felmelegíteni. A fürdőszoba így a jólét oázisává válik.

Törölközőradiátor - törölközőmelegítő

Az utóbbi években a fürdőszoba már nem csak a higiénia, hanem a pihenés oéázisa is lett. Sokan rendszeresen kényeztető fürdőt vesznek, hogy kiegyensúlyozzák a mindennapi stresszes életüket. De még fürdés közben sem akar az ember arra gondolni, hogy milyen kellemetlenül friss vagy éppen hideg lesz, amikor kiszáll a kádból. Az ideális megoldás egy törölközőszárító. Sok csőből áll, amelyeken keresztül meleg víz áramlik. A törölközőket felakaszthatja rá, hogy melegen és szárazon tartsa őket. Nem számít, hogy nyár van-e vagy tél, minden évszakban gyorsan felmelegednek és kiszáradnak. A melegvizes radiátorok előnye az elektromos radiátorokkal szemben, amelyek áramköltséggel járnak, az energiatakarékos működésük.

Fürdőszobai radiátorok - a kellemes melegért a helyiségben

A többfunkciós tehetség elegendő hőt biztosít a szobában. A jól vasalt törölköző mellett a fürdés és zuhanyzás után a testnek is jót tesz. Mindezt stílusos és helytakarékos módon, a karcsú kialakításnak köszönhetően, amely nem csak a kis fürdőszobákban nagyon hasznos. További előnye, hogy a törölközőmelegítés kiegyensúlyozott szobaklímát biztosít, és a páralecsapódás csökkentésével segít megelőzni a penészesedést a fürdőszobában. A falra vagy felakasztásra történő felszerelés egyszerű a mellékelt konzoloknak és szerelőanyagnak köszönhetően.

Fürdőszobai radiátorok vásárlása - mire figyeljünk?

A fűtőfelületeket harmonikusan kell elhelyezni a fürdőszoba többi berendezésével. A formatervezés tekintetében minden modell jó pontot kap. Fontos azonban, hogy a kisugárzott hő zavartalanul jusson el a fürdőszobába, és ne vesszen kárba. Ez az egyetlen módja az ideális közérzet elérésének. A hőteljesítmény szempontjából fontos, hogy a megfelelő méretű fürdőszobai radiátort válasszuk. Minél nagyobb a felület, annál nagyobb a hősugárzás. A gyártók általában megadják a helyiség méretét, amelyre az adott modell alkalmas. Ezt figyelembe kell venni a fali radiátor kiválasztásakor, hogy a kívánt hőteljesítményt biztosítsa.

Áttekintés - Radiátorok a fürdőszobában

Egy modern fürdőszobai radiátor többre képes, mint a törölközők előmelegítése és a kellemes zuhanyzás vagy fürdés élményének biztosítása. Ezenkívül kellemes melegséget teremt a helyiségben, ami nagyban fokozza a pihentető hatást. A fürdőszobában lévő radiátort meleg vízzel van ellátva, és így fűthető. A meleg-vízmelegítők alacsony üzemeltetési költségeikről nevezetesek, amelyek az elektromos meghajtású modellek esetében lényegesen magasabbak, mivel itt az energia a konnektorból származik. A modern radiátorok nagyon kis helyiségekben is elférnek. Harmonikusan illeszkednek bármilyen szobakoncepcióba. Ha fürdőszobai radiátort szeretne vásárolni, figyelnie kell a méretekre és a hőteljesítményre, amely wattban van megadva.

fel