3 év jótállás 14 napos elállási jog

Pergolák és pavilonok


Áryékolók és paravánok a magánszféra védelmére: Vonzó megoldások a kertbe és a teraszra

Ahhoz, hogy korlátozások nélkül élvezhesse kertjét vagy teraszát, elengedhetetlen a szomszédok kíváncsi tekintete, valamint a szél és az időjárás elleni védelem. Az ebbe a kategóriába tartozó terasz védőtetővel vagy kerti árnyékolóval ideális kerti kiegészítőt vásárol, amely még komfortosabbá teszi a szabadtéri teret. A blumfeldt kínálatában számos megoldást kínálunk, a stílusos pergoláktól a tágas partisátrakig, amelyek hozzájárulnak a kültéri terek feldobásához, mint árnyékolók vagy menedékek.

A terasz hatékony védelme az időjárás ellen és a magánszféra megőrzésére

Terasz- vagy kerti tetőfedési megoldásaink sokoldalúak, és könnyen alkalmazkodnak otthona építészeti stílusához és méretéhez. A masszív napellenzőkkel és árnyékolókkal nemcsak az erkélyt vagy a teraszt, hanem a bejárati területet is megvédheti, például a bejárati ajtó feletti esővédelemként. Számos modellben a napellenző és a sötétítő paraván kombinálható, hogy elkerülje az esőt, a szelet és a kíváncsi tekinteteket felülről és oldalról.

A tartós és időjárásálló anyagokkal, mint például a fából készült paraván, természetesen és esztétikusan kiegészítheti kertje belső stílusát. A blumfeldt kiváló minőségű elemeit tartós könnyűfémként alumíniummal vagy kiváló minőségű szövetborítással kombinálhatja, hogy funkcionális és egyedi árnyékolót hozzon létre. A klasszikus négyzet vagy téglalap alak mellett esztétikus változatok is találhatók, mint például az ívek, amelyek védő funkciójuk mellett rózsák vagy más növények termesztésére is alkalmasak.

A modern tetőszerkezet különböző változatai röviden

Az, hogy milyen típusú árnyékolót szeretne vásárolni és beépíteni a kertjébe, attól függ, hogy milyen célra fogja használni. Legnépszerűbb változataink és termékeink a következők:

  • Pergola: Ez a kompakt árnyékoló szabadon elhelyezhető a kertben, és biztonságos védelmet nyújt a napfény és az eső ellen. A pergola méretei meglehetősen kompaktak, és lehetővé teszik, hogy vonzó ülőhelyet hozzon létre a kertben.
  • Partisátrak: Ha rendszeresen vendégül látja barátait vagy családját a kertben, sátraink ideális védőelemet jelentenek. Nagy méreteiknek köszönhetően sok embernek nyújtanak helyet, és ideális védelmet nyújtanak az eső ellen partik, étkezések és társasági összejövetelek alatt.
  • Pavilonok: Egy pavilonnal, akárcsak egy pergolával, kompakt látvány- és napvédelmet választhat egy vonzó kialakításban. A kerti pavilon alatt egy vagy több ember is elbújhat, a fény- és időjárás védelmet pedig különböző tetőanyagok használatával befolyásolhatja.
  • Árnyékolók és napellenzők: Ezek a teraszra vagy erkélyre tervezett magánszférát védő paravánok kifejezetten úgy vannak kialakítva, hogy a házhoz rögzíthetők legyenek. Különleges tetőszerkezetet vásárolhat, hogy bővítse lakóterületét, például azért, hogy nyáron közvetlenül a konyhából vagy az étkezőből kimehessen a szabadba.

Vásároljon magánszférát védő paravánokat: Kényelmes és olcsó vásárlás online

Ha új és tartós terasz tetőszerkezetet keres, vagy egy paravánnal szeretné élvezni a magánéletét, a blumfeldt kínálatában számtalan inspirációt talál. Az egyes terasz- vagy kerti paravánokról részletes információkat a vonatkozó cikkben talál, és szívesen adunk tanácsot ügyfeleinknek. Az olyan extrákkal, mint az ingyenes szállítás és a 60 napos visszavételi határidő, további előnyöket kínálunk Önnek a paravánok vásárlásakor és a teljes kerti táj kialakításakor. A blumfeldt ötvözi a kültéri terek minőségét a vonzó vásárlási árakkal, melyek kerti bútorainkkal, kandallóinkkal és egyéb kültéri cikkeinkkel is várják Önt.

fel