3 év jótállás 14 napos elállási jog

Fürdőszoba kiegészítők a jó közérzet kellemes oázisáért

Ha a fürdőszobát a jó közérzet oázisává szeretnénk varázsolni, a kényelmes és praktikus fürdőszobai kiegészítők elengedhetetlenek. A blumfeldt-nél a vásárlók fürdőszobai kiegészítők széles választékát találják. A helytakarékos polcok és egyéb tárolási lehetőségek mellett ezek közé tartoznak például a sokoldalú hajápolási termékek. A kínálatunkban található hatalmas termékválaszték minden kívánságát teljesíti, amit csak kívánhat fürdőszobája kialakításakor.

Kényelem a fürdőszobában törölközőtartókkal és teleszkópos rudakkal

A kiváló minőségű törölközőtartók lehetővé teszik a tulajdonosok számára, hogy a törölközőket egyszerű, helytakarékos módon akasszák fel, ami lehetővé teszi a szövet gyors száradását. A vásárlók nedvességálló anyagból készült tartókat találnak kínálatunkban. A szokatlan kialakítás a törölközők elegáns rögzítését is biztosítja a fürdőszobában. A különböző törülközőtartók közötti döntés során gyakran lehet választani a gyönyörű lépcsőzetes kialakítású modellek és a különösen helytakarékos, egymás fölé helyezett sínekkel ellátott alternatívák között.

A teleszkópos rudak fürdőszobai kiegészítőként is alkalmasak törölközők vagy ruhák rögzítésére. Az ilyen rudak gyakran fokozatmentesen meghosszabbíthatók, és így a fürdőszobában lévő egyedi helyviszonyokhoz igazíthatók. Ezenkívül vannak univerzális teleszkópos rudak, amelyekkel a tulajdonosok kényelmesen szétnyithatják a zuhanyfüggönyöket a fürdőszobában. Ebből a célból a felhasználók sok esetben egyszerűen ráfeszíthetik a praktikus eszközt a függönyre, és biztonságosan rögzíthetik. A csúszásmentes és robusztus anyagnak köszönhetően számos rúd stabilitást biztosít. Emiatt a tartozékok felszerelése során gyakran nincs szükség fúrásra és csavarozásra.

Zuhanypolc és egyéb tárolási lehetőségek a fürdőszobában

A zuhanyzó polc minden fürdőszobában tartózkodó számára helytakarékos lehetőséget biztosít a fürdőszobai alapvető dolgok tárolására. A samponok és egyéb ápolószerek így könnyen elérhetők a szaniterek közvetlen közelében. Ezenkívül a kiváló minőségű polcok vízálló anyagokkal és elegáns kialakítással rendelkeznek, amelyek vizuálisan kiemelik a fürdőszobát. A zuhanyzópolcok nagy változatai lehetővé teszik a többszintű, áttekinthető elrendezést.

Alternatívaként vásárolhat egy speciális kádpolcot is, mint fürdőszobai tartozékot. Az ilyen tárolási lehetőségek a kád pereme fölé rögzíthetők, hogy így helyet takarítsanak meg. Ez kényelmessé teszi az otthoni fürdést, ugyanakkor gyorsan és egyszerűen leveheti a polcról a tárgyakat.

Az elegáns fali polc a fürdőszobában is autentikus spa hangulatot teremt. Az egyenes és szögletes minták rusztikus bájt kölcsönöznek a környezetnek. Ugyanakkor a polcok stabil felépítésükkel mindenkit meggyőznek megbízhatóságukról.

Vásároljon praktikus fürdőszobai kiegészítőket a hajápoláshoz

Azok, akik a hajápoláshoz keresnek kiváló minőségű fürdőszobai kiegészítőket, szintén megtalálják a blumfeldt-nél, amit keresnek. Kínálatunkban sokoldalú hajkefék találhatók, amelyek alapvetően minden hajtípushoz alkalmasak, és a szakállápoláshoz is hasznosak. A kiváló minőségű kefék intenzíven masszírozzák a fejbőrt, ami nagyon kellemes. A minőségi hajkefék a hajvégek ápolása szempontjából is fontosak.

Fürdőszobai tartozékkínálatunkban hajvágó ollók is találhatók. Ha elég tehetséggel és tapasztalattal rendelkezik, lenyűgöző frizurákat készíthet velük. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült modellek rendkívül tartósak. A vásárlók olyan hajvágó ollót is felfedezhetnek, amelynek egyik oldalán mikrofogazás található. Az ilyen termékváltozatok különösen alkalmasak a finom hajra. Egyes ajánlatok az olló biztonságos tárolására alkalmas tokot is tartalmaznak. A végek könnyen levághatók egy jó hajvágó ollóval. Ezenkívül néha a szakállat is gondosan meg lehet nyírni a megfelelő ollóval.

fel