3 év jótállás 14 napos elállási jog

Kerti székek


Kerti székek vásárlása blumfeldt-tól

A saját kert egyszerűen aranyat ér a melegebb évszakokban. Lehetőséget kínál arra, hogy családjával és barátaival kellemesen töltse az időt, pihenjen, élvezze a friss levegőt és feltöltődjön. Természetesen a kerti székek sem hiányozhatnak. A kínálat nagyon széles, és minden ízlésnek és stílusnak kínál valamit. Legyen szó közönséges fotelról, hintaszékről, vagy összecsukható székről, mindenki megtalálja, amit keres.

A székek nélkülözhetetlenek a kertben

Minden kültéri használatra szánt kerti bútort anyagát és szerkezetét tekintve kültéri használatra terveztek. Ez azért is fontos, mert a bútorok a szabadban különböző időjárási körülményeknek vannak kitéve, például a páratartalomnak, a hidegnek és az UV-sugárzásnak, amelyeknek ellen kell állniuk. A jó székek megfelelnek ezeknek a követelményeknek. A különböző formák, változatok és anyagok révén minden ízlésnek megfelelő modellek állnak rendelkezésre. A kínálatban megtalálhatóak az egyszerű formájú székek, a kifinomult rusztikus stílusúak, valamint az otthonosság és kényelem szempontjából aligha felülmúlható modellek. Különböző változatok állnak rendelkezésre:

  • Összecsukható és egymásra rakható kerti székek: különösen egy kisebb helyű kertben érdemes egymásra rakható kerti székeket vásárolni, mivel ezek elegendő ülőhelyet biztosítanak. A székek kihúzhatók, amikor látogatók érkeznek, és használat után gyorsan és egyszerűen elpakolhatók. Az összecsukható székek azért is nagyon praktikusak, mert helytakarékosan tárolhatók.
  • Nyugágyak: A nyugágyak arra invitálják Önt, hogy élvezze a kényelmes olvasást a kertben, és még sok minden mást. Ferde üléspozíciójuk miatt étkezőszéknek nem alkalmasak.
  • Kerti szék: mit szólna egy kényelmes kerti székhez? A jólét szabadtéri oázisát pillanatok alatt megteremtheti velük.
  • Ülőgarnitúra: A teljes ülőgarnitúra a kerti székeket és a hozzáillő asztalt egyesíti egy szettben.

Különböző anyagokból készült kerti szék

Mivel a székek különböző anyagokból készülnek, gondosan kell eljárni a kiválasztásukkor, hogy megfeleljenek a kertjének, valamint az Ön igényeinek és követelményeinek. Az alábbiak közül választhat:

  • Fonott termékek, mint például a rattan vagy a polirattan: tökéletes a hangulatos társalgó stílusú ülőalkalmatosságokhoz, a robusztus anyag könnyen tisztítható
  • Fából készült kerti székek: ideálisak azok számára, akik értékelik a természetes, meleg megjelenést, hangulatos megjelenést kölcsönöznek a kertnek, időnként át kell festeni őket, hogy jó állapotban és fényben tartsák, a keményfák, mint a tölgy, vörösfenyő, eukaliptusz, akác vagy teak, időjárás állóbbak, mint a puhafák, mint a luc és a fenyő, a fa bármilyen kertbe alkalmas
  • robusztus alumínium kerti székek: győződjön meg kiváló időjárás állóságukról és könnyű karbantartásukról, valamint könnyű súlyukról, ami megkönnyíti a mozgatásukat
  • az időjárásálló fém kerti szék, mint kipróbált és bevált klasszikus: stabil, robusztus, tartós és könnyen karbantartható szék, amely egész évben a szabadban lehet

Vannak fémből készült székek fa alkalmazásokkal kombinálva is, ahol például az ülés vagy a kartámaszok fából készülnek. A természetes fa részletek és a fém egyenes vonalai közötti kontraszt nagyon érdekes.

A kerti szék összefoglalása

Az asztal mellett a kerti székek kétségtelenül a kert vagy a terasz legfontosabb bútorai. A kültéri teret pihenő zónává alakítják, és lehetővé teszik, hogy kellemes órákat töltsön benne. Az online áruházban a különböző kerti székek és fotelek igen széles választékát találja, például finom polirattanból, robusztus és könnyen ápolható fémből vagy természetes fából készült székeket. A hozzá illő ülőpárnákkal vagy párnákkal a kert paradicsommá változik.

fel