Falióra vásárlása: A stílusos lakberendezés klasszikusa

A faliórák évtizedek óta a lakberendezés klasszikus darabjai. Az idő okos telefonon való megjelenítése, amely mindig elérhető, nem változtatott ezen. Egy gyors pillantás elegendő a pontos idő megállapításához. A konyhában a faliórák szintén fontos gyakorlati segítséget jelenthetnek a pontos főzési idők betartásában.

Konyhai óra: több mint egy óra

A falióráknak a gyakorlati használat mellett dekoratív funkciójuk is van. Csakúgy, mint a festmények vagy fali dekorációk, hozzájárulnak ahhoz, hogy jobb életérzést nyújtsanak a lakásban. A vonzó design szintén fontos. A blumfeldt-nél most Queensway faliórákat vásárolhat a nappaliba és a konyhába. Meggyőzik Önt a legmagasabb szintű funkcionalitással, valamint a magas igényeket kielégítő, értékes dizájnnal.

A falióra nem csak otthoni használatra jó választás

Üzletünk stílusos faliórái házán vagy lakásán kívül más helyekre is alkalmasak. Ide tartoznak az irodák és hivatalok, valamint az orvosi és ügyvédi rendelők és a vendéglátóipari vállalkozások, például kávézók és éttermek.

Nagy falióra vintage stílusban

Falióráink kialakítását a jellegzetes vintage stílus ihlette, nyitott kialakítással és római számokkal. Választhat 60 cm, 76 cm és 100 cm átmérőjű modellek közül. Az óra pontos mérete elsősorban a helyiség méretétől függ.

A 60 cm átmérő megfelelő a kis konyhák és nappalik számára. A 76 cm-es átmérő közepes méretű helyiségekbe, a 100 cm-es átmérő pedig nagy és nagyon nagy helyiségekbe való. A falióra színe tökéletesen illeszkedik a belső térhez. A Queensway faliórák fekete, rózsaszín arany, arany, réz és fehér színű kerettel kínáljuk.

Óra a nappaliba és a konyhába, robusztus fémkerettel

Nem kell aggódnia falióráink stabilitása miatt. Minden óra masszív fémkeretből készült. Másrészt nem olyan nehéz, hogy a felakasztásnál problémák várhatóak. A 60 cm átmérőjű modellek súlya 1,3 kg. A 76 cm átmérőjű falióránk súlya 2,1 kg. A legnagyobb, 100 cm átmérőjű változatok súlya 3,1 kg.

Pontos és csendes falióra elemes működéssel

Az áruházunkban található összes falióra nagy pontosságú quartz mechanizmussal rendelkezik, elemes működéssel. Amíg az AA elem megfelelően fel van töltve, addig számíthat a folyamatosan pontos idő kijelzésére. Egy másik előny: A faliórák nem zavarnak állandó ketyegéssel. Csendes működésének köszönhetően könnyedén használhatja a hálószobában vagy más, akusztikailag érzékeny környezetben.

Hogyan kell tisztítani a Blumfeldt faliórákat?

A Blumfeldt faliórák tisztítása teljesen problémamentes, és csak hosszabb időközönként kell elvégezni. Egyszerűen törölje le a keret felületét egy nedves ruhával. Ha a keretet minden oldalról meg akarja tisztítani, a legjobb, ha kiveszi az órát, megtisztítja, majd újra felakasztja.

fel