3 év jótállás 14 napos elállási jog

Mosdókagyló

Aki új mosdókagylót szeretne vásárolni, gyorsan felteszi magának a kérdést, hogy mi mindent kell figyelembe venni. Végül is nagyon fontos részét képezi a berendezésnek. Az alábbiakban mindent megtudhat a különböző típusokról, színekről, felhasznált anyagokról és még sok másról.

Mosdókagyló elegáns kivitelben

A megfelelő felszereléssel a fürdőszoba kényelmes térré válik. A mosdókagyló a fürdőszobában a WC, a zuhanyzó vagy a fürdőkád mellett alapvető fontosságú. A trend a talapzatos mosdókagylókra irányul, amelyek modern és szokatlan megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek. Több mint 80 cm-es magasságukkal nagyszerű figyelemfelkeltőek, mindenki számára optimális magasságot kínálnak, és emelik a fürdőszoba megjelenését. A mosdókagylók úgy néznek ki, mint a modern szobrok. Bárki, aki belép a helyiségbe, el lesz ragadtatva ettől a különös látványtól.

Mi az a kézmosó mosdókagyló?

Ezek az elegáns fali modellek kivételes látványosságot jelentenek a fürdőszobában. Előnyük az is, hogy kevesebb helyet és időt igényel a tisztításuk. A telepítés gyors és egyszerű a mellékelt szerelőanyagnak köszönhetően. Ízlés kérdése, hogy a modern, lekerekített vagy szögletes formájú mosdókagylót részesíti-e előnyben. A designt a fürdőszoba többi részéhez illeszkedően választhatja ki.

Kerámia mosdókagyló

A mosdókagylók különböző anyagokból készülnek. Jó választás a kerámia. Robusztus, tartós és ellenálló, sima felületének köszönhetően pedig könnyen tisztítható. A kerámia mosdókagyló a fürdőszoba klasszikusa. Az anyag nagyon higiénikus. A bevonatnak köszönhetően a víz jól lefolyik, így a tisztítás egyszerű, és nem koszolódik újra olyan gyorsan. A vízkő a kerámiához nagyon nehezen tapad. Ez nagyon megkönnyíti a mosdókagylók karbantartását. Az anyaguk karcálló is. Még az erős tisztítószerek sem károsítják.

A fehér szín nagyon népszerű a fürdőszobában

Elmondható, hogy az időtlen fehér még mindig az egyik legnépszerűbb szín a fürdőszobákban. Tökéletesen kombinálható. A fehér mosdókagyló harmonikusan illeszkedik számos környezetbe. Mindenki maga dönti el, hogy egy fehér helyiségben helyezi el, vagy egyéni színkoncepciók hangsúlyozására használja, és színes bútorokkal kombinálja. A színes mosdókagylóval ellentétben a lehetőségek nagyon változatosak. Azonban legfeljebb két különböző színt szabad használni, hogy elkerüljük a vizuális zűrzavart a helyiségben, és egységes benyomást keltsünk.

Összefoglaló: Mosdókagyló vásárlása

A fürdőszobai mosdókagylók nagyon sokfélék. A talapzatos mosdókagylókat elegáns stílus jellemzi, amely különleges hangulatot kölcsönöz a helyiségnek. Stílusos kialakításuknak köszönhetően a helytakarékos mosdókagylók nagyon jól illeszkednek bármely fürdőszobai környezetbe. Ideálisak a vendégvécékhez, és korlátozott helyű helyiségekben is alkalmasak. Nem kell lemondania az elegáns dizájnról, hiszen ezek a modellek garantáltan szemet gyönyörködtetőek lesznek a fürdőszobában. A formatervezést tekintve a kerek és a szögletes formák nagyon népszerűek, a kerámia pedig kedvelt anyagválasztás. A robusztus kerámia mosdókagyló nagyrészt saválló, karcálló és könnyen tisztítható.

fel