Pavilonok

(110)

blumfeldt pavilon: Kellemes ünnepségek esőtől és széltől védve

Stabil, vizuálisan szép és felhasználóbarát: ez a három tulajdonság a blumfeldt kiváló minőségű pavilonjában egyesül. Olyan összecsukható pavilonba fektet, amely hosszú éveken át megbízhatóan védi Önt az esőtől, a széltől és az intenzív napsütéstől.

Robusztus kerti pavilon különböző célokra

Ebben a boltban az Ön igényeitől függően minőségileg meggyőző pavilonokat kap. 3x3 méteres pavilon vagy 3x4 méteres pavilon. Minden pavilon stabil tetővel rendelkezik, és az oszlopok is tartós anyagból készülnek. Választhat fából vagy fémből készült pavilonok közül. A stabilitás még erős szélben is garantált. A vászontető véd az esőtől, az oldalsó panelek pedig a széltől és a nedvességtől. Semmi sem állhat kerti partija útjába egy márkás minőségű kültéri pavilonnal, bármilyen alkalomról legyen szó. A kerti pavilonok értékes szolgáltatást nyújtanak az olyan magánünnepségekhez, mint az esküvő vagy a születésnapi parti, valamint a kereskedelmi partikhoz. Ezeket a pavilonokat piaci standokként és hasonló célokra is használhatja.

Esőálló összecsukható pavilon: jobb vízelvezetés

A kínálatunkban szereplő pavilonokat innovatív konstrukciójuk és optimális anyagaik jellemzik. A tető, valamint az oldalsó részek speciális bevonata biztosítja az esővíz gyors és teljes elvezetését. Ennek két előnye van. Először is, a víz nem tud összegyűlni a tetőn, így elkerülhető az esetleges beomlás veszélye. A tető túlterhelése nem lehetséges. A második előnye, hogy a tető és az oldalsó panelek használat után gyorsan száradnak. A pavilont biztonságosan tárolhatja, nem áll fenn a penészedés veszélye.

Minőségi kerti pavilonok: funkcionálisak és vonzóak

A pavilonok védelme a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól a legfontosabb. Az eső és a szél mellett a túl sok napra is vonatkozik ez, az üzletben található kerti pavilonok a kívánt árnyékot biztosítják mindenki számára. A funkcionalitás azonban nem minden. Ugyanakkor a pavilonok vonzónak tűnnek. Az exkluzív dizájn feldobja a kültéri tereket, ezekkel a pavilonokkal érzékenyen kiegészítheti a kert hangulatát, és lenyűgöző színvilágot varázsolhat.

Könnyű összeszerelés, könnyű tárolás

Egy másik kritérium a megfelelő pavilon kiválasztásakor a felhasználóbarát jelleg. Ebben a tekintetben is jó döntést hoz a blumfeldt pavilonjaival. A pavilonok néhány lépésben összeszerelhetők, nincs szükség műszaki ismeretekre. Egyszerűen kövesse a világosan leírt német és angol nyelvű összeszerelési útmutatót, amely minden kerti pavilonhoz mellékelve van. Az összeszereléshez szükséges tartozékokat, például csapokat szállítunk. A pavilonok pillanatok alatt felállíthatók, és szükség esetén újra lebonthatók: az összecsukható pavilonok helytakarékosan tárolhatók, ami termékeink további előnye.

Pavilon vásárlása: válasszon minőséget!

A blumfeldt pavilonjai megfelelnek a legmagasabb követelményeknek. Inkább egy fából készült pavilont vagy egy fémből készült pavilont szeretne, amelyet hosszú évekig élvezhet? Az egyszerű összeszerelés és szétszerelés két további plusz pont, amely a kínálatunkban szereplő kültéri pavilon mellett szól.

fel