3 év jótállás 14 napos elállási jog

Függőleges napellenzők


Vásároljon napellenzőket és árnyékolókat online kedvező áron

A saját kertben vagy a teraszon való zavartalan pihenéshez hasznos az utca vagy a szomszédos telkek határa. Egy funkcionális magánszféra védelem paravánnal, például egy oldalsó napellenzővel vagy kerítéssel megakadályozhatja, hogy a kíváncsi szomszédok vagy a járókelők betekintsenek. Ebben a blumfeldt kategóriában megtalálja az ideális felszerelést kültéri teréhez, hogy egy kicsit jobban élvezhesse a kertet.

Napvédelem és magánélet a kertben és a teraszon

A klasszikus napellenző a ház elejére van erősítve, és felülről visszahúzható napellenzőként funkcionál. Ezen a változaton kívül az azonos kialakítású oldalsó napellenző segít elhatárolni a teraszt vagy a kertet, és felső paravánt használni a magánszféra védelmére. Termékeink tartós és átlátszatlan napellenzőszövettel rendelkeznek, amely hosszú éveken át nyújt Önnek örömet. Az anyag nincs kitéve a szél és az időjárás hatásainak, így tartósan ellátja funkcióját, és hozzájárul a kültéri tér vizuális feldobásához.

Az oldalsó árnyékolóként való kialakítás mellett természetes megjelenésű védőkerítéseket is talál kínálatunkban. Ezek a védőelemek műleveles megjelenésüknek köszönhetően tökéletesen illeszkednek egy nagyon természetes kerti kialakításba, és szabad és játékos kialakításuk ellenére megfelelnek a szükséges védőkarakternek. Egy kis kézügyességgel a redőnyök vagy védőkerítések gyorsan felszerelhetők és eltávolíthatók, és folyamatosan biztosítják a kívánt védőhatást.

Vásároljon a napellenzőhöz illő tartós tartozékokat

A kínálatunkban szereplő kerítés biztonságos telepítéséhez és tartós rögzítéséhez megfelelő tartozékként földelő adapterek és rögzítő tüskék állnak rendelkezésre. A rögzítő tüskék a megfelelő választás a kertben, és a földbe szúrható tüskékhez hasonlóan a földbe üthetőek. A rögzítő tüskék lehetővé teszik a védőkerítés biztonságos rögzítését, míg a szerkezetet úgy tervezték, hogy még erősebb szélnek is ellenálljon.

Padlóadaptereink ideálisak teraszra vagy más kemény felületre történő felszereléshez. Ezeken csúszó hornyok vannak, amelyekbe a megvásárolt oldalsó napellenző lábai vannak rögzítve. Ha helyesen vannak rögzítve és becsavarozva, biztos lehet benne, hogy hasonlóan szilárdan állnak majd, mint a mi rögzítő tüskéink.

Ha szeretné növelni a biztonsági kerítés védőhatását az első telepítéskor vagy több év elteltével, a blumfeldt-nél megtalálja a megfelelő tartozékokat. Például vásárolhat PVC-fóliát szalagformátumban egy magánzáró kerítéshez, hogy javítsa az egyes csíkok védőhatását. A csíkok különböző színárnyalatokban kaphatók, amelyeket fényerő és megjelenés szempontjából a kert vagy terasz kialakításához igazíthat.

Vásárolja meg a megfelelő napellenzőt egyszerűen és olcsón a blumfeldt-től

Szeretné vizuálisan és funkcionálisan is feldobni kültéri terét egy modern tetőszerkezettel vagy árnyékolóval a kertjében? A blumfeldt weboldalán számos megfelelő tervezési ötletet talál, a napellenzőktől és pavilonoktól az elegáns pergolákig. Kerti bútorainkkal és kreatív kerti dekorációinkkal együtt új életet lehelhet bármilyen kültéri térbe.

A méretekkel, a napellenző anyagával és egyéb információkkal kapcsolatos részletekért kérjük, olvassa el a vonatkozó cikket. Ha segítségre van szüksége a kerítésvásárláshoz, szívesen adunk tanácsot. Vonzó rendelési ár és ingyenes kiszállítás mellett további indokokat kínálunk, hogy miért érdemes jó áron rendezni kertjét a Blumfeldt cég minőségi termékei segítségével.

fel