Fekhelyek kistestű állatok számára

(20)

Házikó vásárlása állatok számára: Madár-, denevér-, sündisznóházikók és egyebek

A különböző állatfajokban gazdag kert egy szép és élettel teli kert. Ha tollas, zümmögő, ugráló vagy mászkáló barátainkat szeretnénk magunkhoz vonzani, az állatok számára megfelelő házak jó ötletnek bizonyulnak. A blumfeldt üzletben madaraknak, rovaroknak, mókusoknak, sünöknek és denevéreknek is talál megfelelő házat. Etetők, hálóhelyek és kunyhók állnak rendelkezésre. A kínálatunkban szereplő házikók az állatok részére kezeletlen természetes fából készülnek, az egyes fajok különleges igényeihez igazodnak, és gyönyörűen vannak megtervezve.

Madárház üregi és (fél)üregi fészekrakók számára

Tollas barátaink énekükkel gyönyörködtetnek, és egyszerűen gyönyörű látványt nyújtanak. A Blumfeldtben fészkelődobozokat talál az üregekben fészkelő madarak, például a cinegék, a szarkák és a sárgarigók, valamint a (félig) üregekben fészkelő madarak, például a kerecsenek és a vörösbegyek számára. Annak érdekében, hogy minél több faj számára biztosítsunk megfelelő fészkelési lehetőséget, érdemes a két fészektípushoz együttesen fészkelődobozokat vásárolni.

Első pillantásra megkülönböztethetők egymástól. Az üreges tenyésztők azt szeretnék, ha a be- és kijárati nyílások a lehető legkisebbek lennének, míg a félig üreges tenyésztők a kissé nyitottabb bejáratot részesítik előnyben. Mindkét változat praktikus akasztási segédeszközökkel van felszerelve. Ezenkívül választhat a csúcsos vagy lapos tetős változatok közül.

A hideg évszakban a madáretetők ideálisak a kertben élő kismadarak tálálkozójelyeként. Kínálunk olyan etetőket, amelyeket a fára vagy a ház falára lehet akasztani, valamint állvánnyal ellátottakat is, amelyet a földre lehet helyezni.

Rovarhotel méhek, pillangók, bogarak és egyebek számára

A rovarok fontos szerepet játszanak egy természetesen kialakított kertben. A madarak táplálékául szolgál, beporozza a virágzó növényeket, és gyakran gyönyörű látványt nyújt. Gondoljon csak a pillangókra. Végül, de nem utolsósorban, bizonyos rovarfajták a kártevők elleni biológiai védekezés mesterei.

A kínálatunkban szereplő rovarhotelekkel vonzóbbá teheti kertjét a méhek, pillangók, bogarak és más hasznos rovarok számára. A rovarhotelek számos faj számára alkalmasak fészkelő-, menedék- és telelőhelyként. Ezt a különböző szerkezetű kamrákra való felosztás biztosítja. Bizonyos értelemben ezek egy rovarhotel lakosztályai.

A sünházikó, mint sokoldalú kínálat a szúrós barátok számára

A boltunkban kapható sünházikókkal sokoldalú kínálatot vásárol tüskés barátaink számára. A sünök egész évben használhatják őket búvóhelyként, táplálkozásra és alvásra. A levelekkel, szalmával vagy gyapjúval felszerelt sünházikók védett helyként is alkalmasak fészek építésére. A kétkamrás kialakítás biztosítja, hogy a sünök jól védve legyenek a macskáktól, rókáktól és más potenciális ellenségektől saját házukban.

Mókusetető

A mókusokat rendkívül okosnak tartják a téli készletek tárolásában. A valóságban azonban ezek a vörös színű falakók gyakran elfelejtik, hol tárolják az élelmüket. A mókus etető megoldást kínál. Ezek a mozgékony állatok még a szegényebb nyári szezonban is szívesen fogadják el a kiegészítő táplálékot. A vízzárral és szellőzőnyílásokkal ellátott madáretető biztosítja, hogy a madáretetőben lévő eledel hosszú ideig friss maradjon. Az ülőlapok lehetővé teszik a mókusok számára, hogy kényelmesen hozzáférjenek az élelemhez.

Denevérház denevéreknek

A huzatvédelemmel ellátott denevérházaink menedéket nyújtanak a denevéreknek, segítséget nyújtanak a fészekrakáshoz és a téli álomra való felkészüléshez. A mindössze 2 cm széles hozzáférési nyílás megbízható védelmet nyújt a ragadozók ellen. A leszállási segédeszköznek köszönhetően a denevérek rendkívül könnyen megközelíthetik és felszállhatnak.

fel