3 év jótállás 14 napos elállási jog

Szökőkút


Vásároljon kerti szökőkutat a blumfeldt-től

A kerti szökőkút egyrészt dekoratív, és gyönyörű akcentusokat teremt a kertben vagy a teraszon, másrészt a csobogó víz hangja nyugtatóan hat az elmére és az érzékekre. Ennek köszönhetően ellazulhat, maga mögött hagyhatja a mindennapok stresszét, és egyszerűen élvezheti az adott pillanatot. A szökőkút nemcsak a víz élményét nyújtja, hanem a vadon élő madaraknak és rovaroknak is lehetőséget nyújt a felfrissülésre és ivásra. Tehát számos oka van annak, hogy kerti szökőkutat vásároljon és dekoratívan telepítse.

Töltődjön fel egy szökőkúttal

Nincs is annál kellemesebb, mint meleg nyári estéken a kertben ülni egy szép szökőkút előtt, hallgatni a víz csobogását és élvezni a kellemes hangulatot. Egy kiskertben is megállja a helyét, és látványos szemet gyönyörködtető. A különösen díszes dekoratív szökőkutaknál a hangsúly a szokatlan kialakításon van. A kertben szelíd vízi játékukkal hosszú pihenésre invitálnak. A megnyugtató légkör egy pillanat alatt nagyon pozitív hatással van a lélekre. A kerti szökőkút álmodozásra és a jelen pillanat élvezetére invitál.

Különböző kerti szökőkutak nagy választéka

A szökőkút igazi dísze a kertnek, előkertnek vagy terasznak. A kérdés csak az, hogy melyik modell legyen: Egy modern vízeséses szökőkút, amely abszolút szemet gyönyörködtető, vagy inkább egy játékos szökőkút, amely táncoló vízsugárral örvendezteti meg Önt? Különös figyelmet keltenek a művészien kidolgozott dekoratív szökőkutak, például figura alakúak. Az elegáns kőfal a rajta lefolyó vízzel szintén nagyon vonzó. Egy természetes kertben különösen jól mutat egy kőszökőkút. A vízeséses szökőkútnál, amely igazi szemet gyönyörködtető, az alapszerkezetnek van egy bizonyos magassága. A víz felülről, lépésről lépésre zuhan több emeleten keresztül. A vízeséses szökőkutak több kis vízesést hoznak létre, amelyek nagyon nyugodt légkört teremtenek. Különlegességnek számítanak az ökologikus napelemes szökőkutak, amelyekben a napelem modult a napon helyezik el. A víz körforgása magától működik.

A szökőkút megfelelő helyének kiválasztása

Mielőtt eldöntené, hogy melyik szökőkutat vásárolja meg, ki kell választania a helyét, mivel különböző formájú és méretű szökőkutak léteznek. A falra szerelhető szökőkutak esetében a döntés általában egyszerű: elhelyezhetők a ház falán, vagy beépíthetők egy természetes kőfalba. A szökőkút helyét gondosan válassza ki, mert ha a szökőkút fák alatt kerül elhelyezésre, legalább ősszel számolnia kell a levelekkel. A legjobb, ha úgy helyezi el, hogy jól látható legyen. Alternatívaként további ülőhelyeket, például padokat is kialakíthat a vízjáték közelében. A szökőkút a kert központi eleme, nem szabad túlságosan elrejteni, mint figyelemfelkeltőt.

Összegzés

Akár a kertben, akár a teraszon, a stílusos szökőkút garantáltan magára vonzza a figyelmet, és pihenésre hívja Önt. A morajló víz nagyon szokatlan hangulatot teremt. Különböző modellek és méretek széles választéka áll rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja a tökéletes kerti szökőkutat. Felhívjuk figyelmét, hogy a kültéri szökőkutakat minden tél előtt fagyállóvá kell tenni. Vagy adjon fagyálló folyadékot a vízhez, vagy távolítsa el azt a fagykárok megelőzése érdekében.

fel