3 év jótállás 14 napos elállási jog

Kerti asztalok


Kerti asztal vásárlása - kellemes órákra kellemes időben

A kerti bútorok, például a székek és a kerti asztal nem hiányozhatnak a kert kialakításakor. Nincs is szebb, mint szép időben a kertben vagy a teraszon reggelizni, kávét kortyolgatni, grillezni a családdal vagy a barátokkal, vagy csak néhány kellemes órát eltölteni jó társaságban. A választék hatalmas: legyen szó összecsukható vagy széthúzható asztalról, kicsi vagy nagy, kerek, négyzet vagy ovális modellről, fából vagy műanyagból készült kerti asztalról, mindenki megtalálja, amit keres.

Teraszasztal minden változatban

Amikor beköszönt a tavasz vagy a nyár, a kerttulajdonosok visszatérnek a saját kertjükbe, hogy a családdal vagy a barátokkal együtt pihenjenek a gyönyörű természet közepén, kikapcsolódva a mindennapok stresszéből. Amikor szép az idő, itt az ideje, hogy kiüljünk a szabadba, és élvezzük a napsütést. Egy szépen formázott kerti asztal vagy teraszasztal elengedhetetlen. A nappalit és a konyhát a szabadba költözteti. A kültéri használatra szánt modellek kiváló minőségű kivitelben készülnek. Aki kerti asztalt szeretne vásárolni, gyorsan rájön, hogy milyen széles a választék, és hogy hányféle változat és anyag létezik:

  • Széthúzható kerti asztal: A széthúzható kerti asztal rendkívül praktikus, ha nincs olyan sok családtag, de gyakran sok látogatás vagy ünnepség van a kertben. Az asztal néhány egyszerű lépéssel meghosszabbítható és megnövelhető, hogy minden vendég számára elegendő helyet biztosítson. A széthúzható kerti asztalok a teraszra vagy az erkélyre is alkalmasak.
  • Összecsukható asztalok: az összecsukható kerti asztal lehetőséget nyújt arra, hogy szükség esetén kivegye, gyorsan felállítsa, majd helytakarékosan tárolja. Az asztallap egy csukló segítségével függőleges helyzetbe dönthető. Ezek az asztalok különösen alkalmasak kis helyigényű kertekbe, teraszokra vagy erkélyekre.
  • Oldalasztalok és bisztróasztalok: Ez a két asztal alkalmas egyedülállóknak és pároknak, akik ritkán vagy nem nagy csoportokban esznek a kertben. Ideálisak ahhoz, hogy egyedül vagy párban leüljünk néhány italra vagy harapnivalóra.
  • Kerti asztal fából: A fa az egyik legnépszerűbb kerti bútoranyag. Az asztalok stabilak, és jó ápolással, például impregnálással hosszú élettartamúak. Vonzó megjelenésükkel tűnnek ki, és a természetesség, a meghittség és az időtlen elegancia szimbólumai. A faasztalok rusztikus, természetes hangulatot árasztanak. Az asztalt ajánlott rendszeresen kezelni glazúrral, lakkal vagy olajjal. A fa impregnálásakor fontos, hogy előzetesen megszabaduljon a szennyeződésektől. A faasztal tisztításához egyszerűen törölje át nedves ruhával, vagy ha nagyon piszkos, akkor enyhe szappanoldattal. Télen a legjobb, ha a fából készült asztalokat a fészerben tárolja. A védőburkolatok szintén jó választásnak bizonyulnak.
  • Műanyag kerti asztal: A fa mellett léteznek olcsó műanyag kerti asztalok is, amelyek könnyű súlyukkal, időtálló kialakításukkal, strapabíróságukkal és könnyű karbantarthatóságukkal nyűgöznek le. Időjárás-állóságuknak köszönhetően tökéletesen alkalmasak kültéri használatra. Ha az asztal piszkos, egyszerűen törölje le nedves ruhával és szükség esetén enyhe mosószerrel. Előny, hogy az asztalok nem rozsdásodnak és nem változnak.

A kerti asztalok összefoglalása

A kerti asztal minden összejövetel központjaként nélkülözhetetlen bútordarab egy zöld oázis közepén. Itt eszünk, iszunk, pihenünk és beszélgetünk. Legyen szó összecsukható asztalról, széthúzható asztalról vagy magas bárasztalról, minden igényre van megfelelő modell.

fel