3 év jótállás 14 napos elállási jog

Tükrök


Fali tükör - egy szép otthon elengedhetetlen része

A tükröket évszázadok óta használják dekorációs és funkcionális tárgyként egyaránt. Egyszerű, de hatékony módszert kínálnak arra, hogy otthonát nagyobbá és fényesebbé tegye. Ugyanakkor a mélység és a tér illúzióját keltik. Számtalan formában és variációban kaphatók, így minden helyiségbe találunk megfelelő tükröt: az öltözőtől a fürdőszobán át a nappaliba, a hálószobába és a dolgozószobába.

Világosabb szobák a fali tükröknek köszönhetően

Egy stratégiailag elhelyezett tükör minden helyiséget feldob. Visszaveri az ablakokból vagy lámpákból érkező természetes fényt, megvilágítja a sötét sarkokat és feldobja a lakóteret. Egy jól elhelyezett tükör izgalmat hozhat bármelyik helyiségbe. A tükrök nagyobbnak és érdekesebbnek mutatják a helyiségeket.

Fali tükrök különböző helyiségekbe

A tükrök ideálisak kisebb helyiségek, például folyosók vagy hálószobák vizuális megnagyobbítására. Egy nagyméretű tükörrel a szoba kétszer nagyobbnak tűnik anélkül, hogy a bútorokat át kellene helyezni vagy a falakat le kellene festeni. Ez teszi tökéletes stíluselemmé, ha a legtöbbet szeretné kihozni egy kis térből.

Tükör fa kerettel, mint dekorációs elem

A tükrök ideálisak a helyiség díszítéshez. Egyedi stílusuknak köszönhetően különleges struktúrát biztosítanak. Legyen az egy pazar barokk stílusú aranykeret, egy hagyományos fakeret vagy egy modern, minimalista keret: A tükrök megváltoztatják a helyiség összhatását, és egyéni vonásokat adnak hozzá. A kívánt formától és mérettől függően mindenki kiválaszthat olyat, ami megfelel a költségvetésnek.

Fürdőszobai tükör

Egy jól megválasztott fürdőszobatükör egyszerű vizes helyiségből kellemes wellness-oázissá varázsolja a helyiséget, ahol az emberek szívesen pihennek egy fárasztó nap után. Egy jó fürdőszobatükör nemcsak praktikus funkciókkal rendelkezik, hanem harmonizálja a helyiség általános megjelenését is. A választásnál fontos a fürdőszoba mérete. Egy kisebb fürdőszobába kisebb tükör illik, amely nem zsúfolja tele a teret. Ha a fürdőszoba nagyobb, egy nagyméretű fali tükör adja meg a megfelelő arányokat. A szoba méretétől függetlenül a tükörnek legalább a mosdó hosszának 1/3-át kell elérnie. Ez segít megnyitni a teret és egyensúlyt teremteni a fürdőszobában.

Kerek fali tükör

Egy másik fontos tényező a tükör kiválasztásakor a stílus. Mi illik a legjobban a fürdőszoba egyéb berendezési tárgyaihoz? Az egyszerű keretű tükör jól passzol az egyszerű szekrényekhez és a modern kovácsoláshoz. A többi elem legjobbját hozza anélkül, hogy versenyezne velük. A kerek tükör rendkívül sokoldalú, és bármilyen helyiségbe illik.

Tükrök vásárlása - nélkülözhetetlen a fürdőszobában, stílusos a nappaliban

A tükrök funkcionálisak a fürdőszobában és izgalmasak más helyiségekben. Ezek stílusos dekorációs elemek, amelyek soha nem mennek ki a divatból. A tükrök fényvisszaverődésükkel vizuálisan feldobják a kis helyiségeket. A tükör mint fali dekoráció érdekes hangsúlyokat hoz létre bármely helyiségben. A kis vagy északi fekvésű ablakokkal rendelkező helyiségekben gyakorlatilag nélkülözhetetlenek. Az ajánlatunkban minden belső stílushoz megfelelő tükör található.

Szeretne fali tükröt vásárolni? Fedezze fel hatalmas választékunkat!

fel