Kerti kiegészítők

Kerti kiegészítők

Kerti kiegészítők (110)
Legnépszerűbb termékek Kerti kiegészítők

Ültetési kiegészítők: ideális növényápolás

Ültetési tartozékainkkal gond nélkül elültetheti növényeit, tökéletes magaságyást hozhat létre, és teljesen automatikusan öntözheti ágyásait és virágcserepeit. Fedezze fel a hasznos üvegházi megoldások széles választékát, és tervezze meg kertjét mediterrán, modern vagy természetes fa árnyalatú ültetőedényekkel.

Virágcserepek és növénytartók a blumfeldttől

Nem csak az erkélyeken és teraszokon mutatnak jól az egyedileg beültetett növénycserepek és ültetőedények. Ideális módja annak is, hogy színes kerti ágyásokat alakítsunk ki, vagy hogy a különösen érzékeny növényeket magasabban elhelyezve elválasszuk a talajtól. Az edények olyan növények számára is alkalmasak, amelyeknek a hideg évszakban fagy védett helyen kell telelniük.

A növénytartók kiválasztásakor mindig vegye figyelembe a növény egyedi helyigényét minden tekintetben. A mélyen és sekélyen gyökerező növények nagymértékben különböznek egymástól abban, hogy milyen messzire akarnak elterjedni. Sok törpe gyümölcsfának és cserjének nagy felületre van szüksége a stabil gyökeresedéshez, de viszonylag alacsony edényekkel is beérik. A magas edények a teraszok vagy az oldalsó telkek szegélyezésére is alkalmasak, míg az alacsony, kisebb edényeket védeni kell a széltől.

Üvegház és ültető ágyások a kertbe

Az üvegházakat és az magaságyás üvegházbővítéseket minden kertésznek megéri, aki nem nélkülözheti a friss zöldségeket, salátákat és trópusi gyümölcsöket. Bár ezek a megoldások általában több helyet foglalnak el, mint a különálló ágyások vagy a magaságyások, az extra hely gyorsan megtérül. A védett légkörben minden hőszerető növény nem csak sokkal gyorsabban növekszik, de a gyümölcsök is intenzívebb aromájúak.

Nálunk vásárolhat magaságyáshoz való tetőket, üvegházi megoldásokat minden kerthelyiségbe és kisebb beltéri üvegházakat, melyekben a lakóterülete közepén termeszthet különböző növényeket, zöldségeket.

Fából vagy fémből készült magaságyás vásárlása

Az emelt ágyások rendet és tisztaságot hoznak a kerttervezésbe, és megvédik a növényeket a kártevők támadásaitól. Üzenjen hadat a kertjében lévő gyomoknak és a benőtt gyepnek, és töltse fel az egyik magaságyásunkat durva anyaggal és finom humuszos talajjal, hogy elkezdhesse a rendkívül erőteljes növények ültetését. Az emelt ágyások helyet takarítanak meg. Ha körbe tudja járni az ágyást, akkor az összes ültetett növényt elérheti, hogy mulcsozza, öntözze és gondozza őket.

A blumfeldt-nél a különböző magaságyások nagy választékát kínáljuk verhetetlen áron. A hullámos vasból és fémből készült magaságyások évekig megőrzik alakjukat, és nem adnak esélyt a fában megbújni szerető rovaroknak. A műanyagból és vegyes anyagokból készült magaságyásokkal kedvező vizuális hangsúlyokat hozhat létre. A vályú alakú, fából készült magaságyásaink remek díszei az erkélynek vagy a terasznak.

A kert öntözése Blumfeldt-tel

A víz a kertben minden élet forrása. Minden növényt rendszeresen öntözni kell. Száraz és forró nyarakon a legtöbb kertész hálás az automatizálás nyújtotta megkönnyebbülésért. A blumfeldtnél különféle vízellátási megoldásokat talál üvegházaihoz, virágágyásaihoz és virágcserepeihez. Így működik a modern öntözés.

A blumfeldt ültetési kiegészítőkkel mindig rendkívül magas minőséget kap tisztességes áron. Fedezze fel a kertészeknek, balkonok beültetésére, előkertek karbantartására, valamint télikertek és teraszok szépítésére szolgáló, folyamatosan bővülő széles választékot.

fel