3 év jótállás 14 napos elállási jog

Kerti kandallók


Kerti kandalló vásárlása a blumfeldt-től

A nappalok kellemesen melegek, de az esték még nyáron is nagyon hűvösek lehetnek. De ez még nem ok arra, hogy a kertből a beltérbe meneküljünk. A kerti kandalló még alacsony külső hőmérséklet esetén is kényelmes ülőhelyet biztosít a kertben vagy a teraszon. Nemcsak a hűvösebb nyári estéken, hanem az átmeneti hónapokban, sőt télen is kellemes meleget biztosít. A romantikus hangulatot a pattogó tűz fokozza. A teraszkandalló számos különböző kivitelben és anyagból kapható.

Kültéri kandalló - a hosszabb napokért a kertben

Sok kertbarát szeretné gyakrabban és hosszabb ideig élvezni zöld paradicsomát. Aligha van kellemesebb, mint este a családdal vagy barátokkal a kertben vagy a teraszon zárni a napot. Gyakran előfordul azonban, hogy estére lehűlik a levegő. Ez nem jelent gondot egy kerti kandalló vásárlásakor. Ez azt jelenti, hogy a hűvösebb őszi estéken vagy akár télen is használhatja kertjét vagy teraszát, így jelentősen meghosszabbíthatja a szabadtéri szezont. Kellemes meleget biztosít, és egyben igazi szemet gyönyörködtető, gyönyörű akcentusokat hoz létre. Az online áruházban nagy választékban talál különféle kiváló minőségű és dekoratív kerti kandallókat különböző mintákban, méretekben és kivitelben. Minden ízléshez találunk megfelelő modellt.

Hogyan működik a kerti kandalló?

A kerti kandallónak nagy árelőnye van a sugárzó fűtőtestekkel szemben, amelyek drága áramot használnak. Ezenkívül nem terjeszti a kellemetlen szagokat, mint például a gáz fűtőberendezések. A meleget egy látható kandalló hozza létre, amely egyben hangulatosabb és kényelmesebb is. A füst a kéményen keresztül kerül a levegőbe. A stabil lábak biztosítják a stabilitást és a dőlésállóságot. A kerti kandallók és kályhák különböző anyagokból készülnek. Az acélból készült modellek nagyon robusztusak és általában időjárásállóak. Elviselik a nagy hőséget. Robusztusságuknak köszönhetően a kerti kályhák könnyen karbantarthatók. Ha hosszabb szünet után, például tél után szeretné használni a kandallót, a durva szennyeződéseket kézi kefével távolíthatja el. Lehetőség van kefe és mosószer használatára is. A kerti kandallót fedővel védheti.

Biztonsági tippek a kerti kandalló használatához

  • Győződjön meg róla, hogy a kerti kandallót sík, nem gyúlékony felületen használja
  • Tartsa a kandallót biztonságos távolságban az éghető anyagoktól, például növényektől, kerti bútoroktól és szövetrészekkel ellátott pavilonoktól.
  • Ne töltse túl a kerti kandallót. A kandallótölcsérből kicsapó lángok egyértelmű jelei annak, hogy a tűz túl nagy.
  • Ha a tűz ég, ne hagyja felügyelet nélkül.
  • Ha lehetséges, víz helyett homokkal oltsa el a tüzet.
  • Tartsa szemmel a gyermekeket és a háziállatokat, ha égő kandalló közelében tartózkodik.
  • Ha bármilyen okból hozzá kell érnie a forró kerti kandallóhoz, viseljen tűzálló kesztyűt.

fel