3 év jótállás 14 napos elállási jog

A Blumfeldt örömmel üdvözli önt!

Alakítsa ki kültéri környezetét termékeinkkel, az Ön teljesen egyedi és egyéni elképzelései szerint: a blumfeldt egész életén át dekoratívan, modernül és ugyanakkor többfunkciósan kíséri el Önt, valamint kertjeit, teraszait és erkélyeit kényelmes kikapcsolódási zónává varázsolja egy biztos adag egyediséggel.

Nappali a nyílt ég alatt

Kerttulajdonosként, a teraszok és erkélyek szerelmeseként a blumfeldt használatával kültéri környezetét a személyes béke oázisává alakíthatja át. Kényelmes napozóágyak, ülősarkak, amelyek üldögélésre invitálnak, valamint az elegáns kerti bútorok feldobják a nyár minden partiját!

A legnépszerűbb kerti bútoraink

Nagyon sokoldalú

Napellenzőink és pavilonjaink praktikusságot és dekoratív formavilágot varázsolnak elő méltányos áron. Ily módon biztonságban van az esőtől és a közvetlen napfénytől.

Legnépszerűbb napellenzőink és pavilonjaink

Dekorációk – ó de jó!

A kertbe, teraszra és erkélyre szolgáló dekoratív kiegészítőinkkel saját, egyedi elemeket hozhat a kültérbe. Az abszolút csúcs egy lenyűgöző óra az Ön háza falán vagy a különféle szökőkutak nyugtató csobogása!

A legszebb dekorációs darabjaink

Tűz és lángok

Egyetértünk abban hogy a különféle kültéri fűtőkészülékeinkkel: akár funkcionális fűtőtest, akár nosztalgikus kandalló által a blumfeldt felmelegíti Önt minden évszakban.

A legforróbb kültéri fűtőkészülékeink és tűzrakóhelyeink

Kerti felszerelések csak igazi ezermestereknek

A blumfeldt használatával azonnal felépíthet egy szabadtéri kertet – virágcseréptől kezdve a dekoratív kannákig, önmagát öntöző virágcserépig és emelt virágágyásokig.

A legkeresettebb kerti felszerelésünk

fel