3 év jótállás 14 napos elállási jog

Kerti napozóágyak


Kerti nyugágy vásárlása a blumfeldt-től

A tavasz beköszöntével a kertészkedés szerelmesei végre újra neki látnak a munkának. Vonzza őket a kinti tartózkodás, ahol intenzíven pihenhetnek a természet közepén. Ha Ön is így gondolja, akkor vásároljon egy kerti nyugágyat, mert az tökéletes erre a célra. Csak csukja be a szemét egy pillanatra, hagyja maga mögött a mindennapi életet, és ne gondoljon semmire. Egy pihentető napozóágy a kertben jelentősen hozzájárul a fizikai és szellemi kikapcsolódáshoz. Számos kivitelben, anyagból és funkcióban kapható.

Napozóágy - a pihenéshez

A meleg hónapok beköszöntével a kert pihenésre invitálja Önt. A kerti nyugágy ideális a pihentető napozáshoz, egy könyv olvasásához vagy egy déli szunyókáláshoz, hogy igazán kényelembe helyezze magát, és élvezze a maximális kényelmet. Más kerti bútorokkal, például kerti székkel ellentétben vízszintes fekvőfelületet és sok más részletet kínál, mint például:

  • praktikus fej- és nyakpárna
  • Egy kis tető, amely véd az intenzív napsugárzástól és kellemes árnyékot biztosít a pihenés során
  • Kerekek a könnyű szállításhoz, amelyek tovább növelik a kényelmet

A háttámla és gyakran a lábtartó is a kívánt pozícióba dönthető. A nyugágy a jólét csodálatos pillanatait biztosítja. A páros napozáshoz modern, dupla napozóágyak állnak rendelkezésre, nagy, összefüggő napozóterülettel. Egy hintaágy vagy hintaszék nagyszerű módja lehet a pihenésnek.

Kerti nyugágy fából vagy rattanból? - Különböző anyagok

A különböző anyagok különböző hangulatot teremtenek a kerti nyugágyakon:

  • Fából készült nyugágy: A fából, természetes és kiváló minőségű anyagból készült nyugágy kényelmes, otthonos, mediterrán és rusztikus hangulatot teremt. Ugyanakkor elegánsan néz ki. A fa a fafajtától függően időjárásálló. Az olajok átitatják és megvédik a fából készült kerti bútorokat az elszürküléstől.
  • Alumínium kerti nyugágy: A stabil alumíniumból készült napozóágyak előnye, hogy időjárásállóak, ezért minden időjárási körülmény között a kertben maradhatnak. Ráadásul nem is olyan nehezek, így az ilyen könnyűfémből készült nyugágyak optimális mobilitással és rugalmassággal rendelkeznek. Az alumínium kerti bútorokat nagyon könnyű karbantartani. Ha sokáig szeretné használni őket, rendszeresen tisztítani kell őket.
  • Rattan kerti nyugágy: Különösen népszerűek a vonzó társalgó stílusú, kényelmes polirattan nyugágyak. Nagyon elegánsan néznek ki, optimális kényelmet biztosítanak és nagyon hangulatos légkört teremtenek. Ízléses kialakításuk vizuálisan kiemeli a kültéri teret. A modern rattan kerti bútorok ma már többnyire polirattanból készülnek. Ez egy innovatív, polietilénből készült háló, amely könnyű karbantarthatóságával és tartósságával győz meg mindenkit. A nyugágyak ezért szinte semmilyen ápolást nem igényelnek, és védőhuzattal letakarva egész évben kint hagyhatók.

Kerti nyugágy vásárlása - összefoglaló

Legyen szó pihenésről vagy napozásról, a kerti nyugágy minden kertben vagy teraszon az asztalhoz és székhez tartozik. Azok, akiknek már van ilyen nyugágyuk, nem akarnak majd lemondani róla, mivel kiterjedt pihenést tesz lehetővé. A választékban mindenki megtalálja a számára megfelelő pihenőágyat, például klasszikus fém vagy fa pihenőágyat, kerti pihenőágyat rattanból vagy rozsdamentes acélból. Aki szereti követni a napot, válasszon egy könnyű alumínium napozóágyat. A különböző változatok esetében sem maradtak a kívánságok teljesítetlenül. Mit szólna egy hintázó, fekvő vagy kényelmes kétszemélyes nyugágyhoz? A kerekes nyugágyak lehetővé teszik, hogy mindig oda helyezze a nyugágyat, ahová éppen előnyös.

fel