3 év jótállás 14 napos elállási jog

Kerti párnák


Kerti székbetétek, ülőpárnák és párnák - kényelmes ülőalkalmatosságok egy zöld oázisban

A kerti bútorok minden kültéri berendezés részét képezik, és amint a tavaszi nap először kisüt, azonnal a szabadba kerülnek. A kerti székbetétek elengedhetetlenek ahhoz, hogy stílusos megjelenést kölcsönözzenek nekik, miközben kényelmes ülést biztosítanak. Az ülőpárnáknak számos kihívással kell szembenézniük a hosszú távú kültéri használat miatt. Ebből az áttekintésből megtudhatja, hogy mitől lesz jó minőségű a párna, és hogyan szerelheti fel kerti bútorát olyan párnákkal, amelyekkel hosszú ideig elégedett lesz.

A megfelelő ülőbetét minden kerti székformátumhoz

Ha a kerti székeket ülőpárnákkal szeretné felszerelni, ne felejtse el figyelembe venni a háttámla magasságát. A modern kerti székek ma már gyakran magas háttámlával rendelkeznek a magasabb emberek számára, és hátbarát üléspozíciót biztosítanak. Ha ez a helyzet az Ön modelljénél, akkor használhat magas háttámlájú párnákat. Azokat a kerti székeket, amelyek háttámlája a háttámla közepének magasságában végződik, kerti székbetétekkel lehet felszerelni. A kárpitozott párnába épített hajlat utal arra, hogy a párna mérete megfelel-e az Ön kerti székeihez.

Megfelelő vastagságú párnázatú székbetétek keresése

Ha a puhább ülőfelületet kedveli, akkor vastag párnázottságú székbetétet ajánlunk. Ha keményebb felületen ül, alacsony székbetét ajánlott. A megfelelő kárpitvastagság kiválasztásának kiindulópontja a bútor anyaga lehet. A 4-8 cm vastagságú üléshuzatok alkalmasak keményebb, fából, fémből és műanyagból készült ülőbútorokhoz. Ha az ülés szövetből vagy polirattanból készült, akkor vékonyabb, 2-4 cm vastagságú ülőpárnát választhat. Egyes magas háttámlájú párnák további támasztópárnával vannak felszerelve a fej megtámasztására. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen hátradőljön a fekvő kerti székben, és kényelmesen napozzon.

Robusztus kárpitozás kerti székekhez és padokhoz

Legyen szó akár a padra való párnáról, akár a kerti székek ülőpárnájáról: minden ülőpárna egyre inkább ki van téve mindenféle időjárási körülménynek. Vihar közeledtével nem mindig lehetséges a székeket és padokat gyorsan behelyezni. Ezért a kerti bútorok párnáinak ellen kell állniuk az esőnek. Ez könnyen megvalósítható egy poliészter modellel. A műszál rendkívül tartós, rugalmas és gyorsan szárad. A poliészter kárpithuzat magas időjárás állóságának köszönhetően hosszú élettartamú, így sokáig élvezheti. Mivel nem kell azonnal extra ülőpárnákat vásárolni, sok pénzt takaríthat meg. Ezenkívül a poliészter párnákat nedves ruhával letörölve meg lehet tisztítani a szennyeződésektől - ideális, ha a zöldségföld még mindig a nadrágra van tapadva az esti grillezés során. A poliészterből készült padhuzat fényálló is. Ez azt jelenti, hogy a vonzó színek nem fakulnak ki, hanem tökéletesen megmaradnak. A poliészter párnák alig gyűrődnek, és hosszú ideig vonzóak.

Vásároljon kerti székhuzatokat és válasszon az univerzális minták közül

Webáruházunkban olyan székbetéteket vásárolhat, amelyekkel megtestesítheti személyes szabadtéri stílusát. Akár egyszínű, természetes színekben, akár szemet gyönyörködtető kockás, élénk, friss tavaszi színekkel: fedezze fel most széles választékunkat, és válassza ki kerti székpárnáit - a kerti szezon már határozottan megérkezhet!

fel