3 év jótállás 14 napos elállási jog

Virágcserepek


Vásároljon virágcserepeket a blumfeldt-tól

A kerttulajdonosok élvezik az oázisuk zöldjét. De mit érnek a legszebb növények olyan ésszerű gondoskodás nélkül, amely lehetővé teszi, hogy a legjobb formában jelennjenek meg? A cserepek ideálisak, mert megfelelő fénynek teszik ki őket, és vonzzák a figyelmet. A modern kerttervezés már nem képzelhető el nélkülük. A kínálat nagyon széles: mindenki, aki cserepet szeretne vásárolni, megtalálja, amit keres.

Az ízléses növénytartók sokoldalú használata

A cserepek sokféleképpen használhatók, például járdák szegélyezésére, egy csupasz terasz zöldítésére vagy a kert egy szegletének élettel való megtöltésére. Mit szólna egy virágágyáshoz, amely gyönyörű növényekkel díszíti a kert bejáratát, vagy hangulatos ülőhelyet alakít ki? Bárhová is helyezzük el a stílusos növénytartókat, a megfelelő növényekkel vonzzák a figyelmet. Eredeti dekorációkat lehet kültéren és beltéren egyaránt készíteni. Nemcsak növények számára alkalmasak, hanem zöldségek és gyümölcsök is termeszthetők cserépben.

Különböző virágcserepek minden igényhez

Az emelt ágyások nagyobbak a cserepekhez képest. Ideálisak erős, növekvő hajtásokkal rendelkező növények számára, de a választott terméktől függően a térfogatuk is változik. Másrészt a ládák alkalmasabbak széles és sekély ültetésre. A kerek és hengeres cserepek minden irányban egyenletes gyökérfejlődést tesznek lehetővé. Négyzet alakú edények esetében nagyobb méreteket kell választani. Olyan növények számára alkalmasak, amelyek nem terjednek és nem ágaznak szét túlságosan. A hosszúkás virágláda tökéletesen illik az ablakpárkányra. Az önöntöző virágcserepek nagyon praktikusak. Integrált öntözőrendszerrel rendelkeznek, így a növények mindig az ideális vízmennyiséget kapják. A vízszintjelző jelzi, ha a tartályt újra kell tölteni. A vízelvezető réteg elvezeti a felesleges vizet, például eső után.

Különböző anyagokból készült edények

Az edények szilárd, időjárásálló anyagokból készülnek, mint például a dekoratív és öntött beton ültetőedények. UV- és fagyállóak, ezért tartósak. A cserepek vagy más edények egész évben kint lehetnek. Nyáron és télen is ellenállnak a szélnek és az időjárásnak. Az anyag másik előnye a légáteresztő képessége, amely elősegíti a gyökerek egészséges növekedését. Egy másik népszerű anyag az üvegszál. Könnyű, de erős és időjárásálló, valamint robusztus és ellenálló növények számára alkalmas. Mit szólna a rattan virágcserepekhez? A nagyon stabil természetes anyag nagyon könnyű, tartós és robusztus. A rattan edények különösen alkalmasak beltéri használatra.

Összefoglaló a virágcserepekről

Szépe cserepekkel és egyéb ültetési kiegészítőkkel virágzó ékszereket hozhat létre, akár a kertben, akár a teraszon, az erkélyen vagy bent. A különféle méretű és formájú, különböző anyagokból készült termékek nagy választékának köszönhetően mindenki megtalálja azt, amit keres. Ha télen is kint szeretné tartani a növényeket, ügyeljen arra, hogy a megfelelő anyagot használja. A fagyveszély megelőzésére a beton- vagy üvegszálas modellek az optimális választás. Egy másik alternatíva a hideg álló poliuretán tálcák.

fel