Stílusos és kényelmes: tengerparti ülőkosár a saját kertjében

A tengerparti ülőkosarak olyan jelleggel bírnak, mint kevés más kerti bútor, milyen szép lehet a szabadban töltött idő! Ha minden nyári napot élvezni szeretne, de a túl sok nap és szél ellen is védelemre van szüksége, vásárolhat egy tengerparti ülőkosarat, és a nyugalom oázisát teremtheti meg kertjében vagy teraszán. Ezenkívül a strandkosár biztonságosan véd a kíváncsi tekintetektől. A klasszikus balti stílusú strandszék kialakítása már évtizedek óta kiállta az idő próbáját. Kínálatunkban elegáns modelleket talál egy vagy két személy számára. Tudja meg most, melyek a strandkosár jellemző tulajdonságai és részletei!

Milyen anyagból készülnek a strand nyugágyak?

Ideális esetben a kényelmes ülések időjárásálló anyagból készülnek, amely megőrzi értékét. A fa és a polietilén rattan kombinációja nagyon alkalmas. A fa felületkezelt, így az alapszerkezet tökéletesen védett az időjárás viszontagságaival szemben. A rattan PE (polietilén rattan) egy műanyag anyag, amely megtévesztően hasonlít a valódi rattanra, és ideális kültéri bútorok elkészítéséhez. Ezenkívül tartós poliészter szövetet használnak a kárpitozáshoz és az üléspárnákhoz. Belül láthatatlan fólia van beépítve, amely megvédi a kosarat a nedvességtől. Ezáltal a strandszék időjárásállóvá válik. Nagyon rossz időjárás, sok eső esetén, vagy ha a kosarat hosszabb ideig nem használja, javasoljuk, hogy használjon strandkosárhuzatot. Nálunk olyan strandkosárhuzatokat kaphat, amelyek tökéletesen illeszkednek a kosárra, és megbízhatóan védik azt.

A strandkosár funkciói

Ülni és feküdni gond nélkül lehet. A teljes egészében kárpitozott ülésnek nevezett kosárral a háttámla könnyen állítható, így kényelmes fekvőhelyzetet vehet fel. A lábtartók kihúzhatók. A puha kárpitozás és az ergonomikusan elhelyezett kartámaszok garantálják a kényelmet. Az oldalsó összecsukható asztalok helyet biztosítanak italok, harapnivalók és olvasmány vagy mobiltelefon számára.

Töltse a hétvégéket a strandfotelben, akár egy otthoni nyaralás is kivételes hangulatot kap vele! Az elhelyezés tekintetében az alján lévő kerekek biztosítják a mobilitást. Így megismerheti az új kedvenc helyét a kertben, amely a legjobban illik Önhöz. A vizuálisan szép kárpitszövetek szép látványt nyújtanak. A klasszikus csíkos vagy kockás minták tengerszínekben vagy más árnyalatokban tökéletesen illenek a tengerparti nyugágy stílusához.

Mi a legjobb módja a tengerparti nyugágy ápolásának?

A karbantartási ráfordítás alacsony. A PE rattanból és fából készült részek egyszerűen letörölhetők nedves ruhával. A fát időnként újra kell fényesíteni faolajjal vagy friss páccal, amely az időjárás elleni védelmet is fenntartja. A fehér lakkozott fa nedves ruhával is tisztítható. Új festékrétegre csak sok év után van szükség. Használjon kiegészítő strandszékhuzatot, hogy megvédje a szabadtéri ülőfelületet a durvább szennyeződésektől. Télen is védett a portól és a nedvességtől! A huzatok szellőzőnyílásokkal vannak ellátva, hogy megakadályozzák a nedvesedést vagy a penészképződést. A rögzítő pántok biztosítják a biztonságos rögzítést.

Vásároljon strand ülőkosarat - természetesen a blumfeldt-től!

Webáruházunkban gyönyörű strandkosár-modelleket talál, amelyek ideálisak a kertbe, de a strandbárba vagy egy kávézó vagy étterem kültéri részébe is. A gyors szállítás garantálja, hogy hamarosan élvezheti a strandnyugágy kényelmét!

fel