3 év jótállás 14 napos elállási jog

Fotelek és székek


Dőljön hátra, nyújtsa ki a lábát és érezze jól magát: Fedezze fel a blumfeldt exkluzív székeit és foteljeit

Ha szeretné kényelmesen kezdeni a napot, vagy este leülni a barátokkal, kényelmes alapra van szüksége: itt gondosan megtervezett és minőségi választékban kínálunk foteleket és székeket, amelyek a kényelem terén semmit sem bíznak a véletlenre. Különféle anyagok, színek és minták közül választhatunk, hogy kellemes hangulatú, a meglévő berendezéssel összhangban lévő, átfogó koncepciót hozzunk létre.

Karosszék lábtartóval: a tökéletes kiegészítő a még nagyobb kényelem érdekében

A fotelek (ottománnal) az utóbbi években figyelemre méltó újjáéledésen mentek keresztül. Egyre több nappaliban újra helyet kap ez a kényelmes bútordarab a kanapé kiegészítéseként. Az ottománnal kombinálva a nappali vizuálisan vonzó oázist hoz létre, amely pihenésre és kikapcsolódásra invitálja Önt. Az itt elérhető modellek azt mutatják, hogy a klasszikus bútorok nagyon modernek és funkcionálisak lehetnek bármely helyiségben. Számos kombinációs lehetőséggel nagyon egyéni bútor-koncepciót hozhat létre.

Kárpitozott szék - a design és a minőségi anyagok tökéletes szimbiózisa

Különösen a kárpitozott fotel a kézzelfogható kényelem megtestesítője, mivel a puha anyag kényelmesen simul a háthoz. Kényelmesen leülhet a kárpitozott padra, és élvezheti a mindennapi életből való kikapcsolódást. Aki a tisztaságot és a funkcionalitást részesíti előnyben, választhat fából vagy fémből készült étkezőszékeket. A kárpitozott elemek további kényelmet biztosítanak, míg maguk a robusztus anyagok klasszikusan kombinálhatók számos más bútordarabbal.

Kicsi, de nagy hatású a szobában: fedezze fel a színes kárpitozott székeket

A kárpitozott lábtartók ideális kiegészítői a fotelnek. Mi lenne, ha este gyakrabban tenné fel a lábát, és hagyná magát sodródni? A megrendelhető székek modern színekben pompáznak, amelyek minden helyiséget felpezsdítenek. A puha kárpitok és a nagyon kellemes tapintású szövetek (például a puha bársony) mindenütt meleg hangulatot biztosítanak. Ha szeretné, lehet egy kicsit extravagánsabb is, díszes színekkel vagy kifinomult elemekkel, például aranyszínű fémgyűrűvel. Egyes modellek csábító vintage bájt is sugároznak, amely nosztalgikus hangulatot kölcsönöz a nappalinak.

Inspirációt keres a megfelelő székek megvásárlásához?

Érdemes felfedezni az aktuális kollekciót. Ha egy kicsit lejjebb görget, felfedezheti az aktuális népszerű modelleket ebből a kategóriából. A tartalmas termékleírások és a világosan bemutatott legfontosabb jellemzők segítenek gyors döntést hozni a design és a minőség tekintetében. A rendelkezésre álló modellek közül sok különböző színben kapható. A szín kiválasztása után frissülő képek segítségével megérthetjük egy másik színárnyalat hatását. A bal oldali keresési feltételek segítségével gyorsan leszűkítheti a választékot. Legyen szó az árról, anyagról, színről vagy terméktípusról: csak néhány adatot kell megadnia, és máris láthatja a kívánságainak megfelelő javaslatokat. Néhány kattintással kényelmesen vásárolhat. A közelgő szállításra való várakozás már most növekszik. Akkor itt az ideje, hogy leüljön és/vagy feltegye a lábát, és egy időre maga mögött hagyja a mindennapok stresszét.

fel