3 év jótállás 14 napos elállási jog

Kerti hinták


Hollywoodi hinták: Gyengéd lendítés a jó hangulat személyes paradicsomába

A hollywoodi hinták a kellemes szabadtéri pihenés megtestesítői. Egy kis szünet a stresszes hétköznapoktól, egy lágy ringatózás, ami mosolyt csal a lelkedbe, egy langyos szellő - már a gondolat is felvidít. Valójában furcsa, hogy ez a kerti bútor ilyen sokáig a feledés homályába merült. Most újra itt van, és visszanyerte helyét a kertben, a teraszon vagy az erkélyen. A modern dizájn esztétikája elhalványítja az élénk színű, egyszerű kezdeti modellek emlékeit. Az ergonomikusan kialakított lehajtható felületek, az állítható hát- és lábtámaszok vagy az egyedileg párnázott ülések sokkal meggyőzőbbek a kényelem és a funkcionalitás szempontjából. Minden egyes Blumfeldt Hollywood hinta a jólét kis paradicsoma - a menedék oázisa, ahol pihenhet és új erőt gyűjthet.

Keret anyaga: acél "Eternal" vagy hollywoodi fa hinta

Ha hollywoodi hinta vásárlásán gondolkodik, javasoljuk, hogy először válassza ki a kedvenc vázanyagát. A Blumfeldt porszórt acélcsövekből vagy időjárásálló vörösfenyőfából készült hollywoodi hintákat kínál. A csőacél lehetővé teszi a lenyűgöző, mégis finom hajlításokat, sikeresen ellenáll minden időjárási körülménynek, és csak minimális karbantartást igényel, hogy szó szerint "örökké" tartson. A fából készült hinta sokkal "természetesebbnek" és hitelesebbnek tűnik. A Blumfeldt kemény, tömör vörösfenyőfát használ, amelyet védőpáccal kezelnek. A valódi fa dolgozik - és idővel megváltoztatja a színét, vagy apró repedések keletkeznek rajta. Ezek a változtatások nem befolyásolják a funkciót vagy a stabilitást, hanem inkább a kerti hinta egyedi jellegét hangsúlyozzák. A védőbevonatot rendszeresen meg kell újítani.

Nehézfémekből és könnyű szövetből készült hinták

A hollywoodi hinta méretei a modelltől függően kissé eltérhetnek. Az ideális elhelyezés a talaj szintjén van, ahol a hinta mozogni tud, és ahol a hinta nem lesz útban, például a fűnyíráskor. A Blumfeldt hollywoodi hintái legalább 45 kilogrammot nyomnak, ezért képesek ellenállni a széllökéseknek. A maximális terhelhetőséget lehetőleg nem szabad túllépni a hosszú távú károk elkerülése érdekében. Az egybefüggő és/vagy nagyon széles fekvőfelülettel rendelkező modelleket szakadásálló és bőrbarát poliészterszövet borítja, amelynek fantasztikus tulajdonsága, hogy még magas hőmérsékleten sem melegszik fel gyorsan. A polirattan például a két különállóan felfüggesztett üléssel ellátott változatokban a vonzó megjelenést az időjárásálló funkcionalitással ötvözi.

Kerti hinta tetővel és párnákkal: Jól védett és puha párnázott

A fekvő funkcióval ellátott hollywoodi hinta tökéletes a nyugodt olvasáshoz vagy "szunyókáláshoz" - csak a tetővel ellátott hinta a hollywoodi hinta. A víztaszító poliészter itt mutatja meg teljes potenciálját: az anyag megnyugtató árnyékot biztosít, kiszűri a káros UV-sugarakat, és a speciális felületkezelésnek köszönhetően nem veszíti el a színét. Az egyes hollywoodi hinták párnái rengeteg kényelmet biztosítanak. A kárpitozás méretre készül, a modellnek megfelelő keménységgel. Az enyhe szennyeződések könnyen eltávolíthatók.

Hollywoodi hinta megvásárlása a Blumfeldt-től

Szeretne egy olyan hollywoodi hintát vásárolni, amely még nagyobb kényelmet, sőt igazi luxust kínál? Semmi probléma! A budoár stílusú modellek a friss levegőn való nyugodt pihenést a védett magánélet intimitásával ötvözik. A hintapad elején és hátulján lévő időjárásálló függönyök szükség esetén összehúzhatók a hurkok segítségével, védve így a kíváncsi tekintetek elől. A fényűző Blumfeldt Hollywood hinta a séta modern élvezetének stílusát varázsolja el - vagy ideális helynek bizonyul a zavartalan alváshoz. Jó száz évvel a feltalálása után a hollywoodi hinta ismét az optimizmus idilli báját sugározza. Önt is elvarázsoltahtja.

fel