3 év jótállás 14 napos elállási jog

Party sátor vásárlása a Blumfeldt-től

Egy szabadtéri hangulatú partihoz megfelelő helyszínre van szükség, mert bár az egyik pillanatban kellemes meleg van, egy pillanattal később megérkezhet az eső vagy akár egy zivatar is. A száraz és meleg időjárás nem garantált a mi szélességi fokunkon. A partisátor ideális választás. A sokféle méretnek köszönhetően minden vendég számára elegendő hely áll rendelkezésre anélkül, hogy megfagyna vagy elázna. Mi a helyzet például egy 4x6 méteres partisátorral? A sátornak köszönhetően az ünnepség zavartalanul folytatódhat még esőben is.

A kerti sátor száraz és kényelmes menedéket nyújt

Szeretné megakadályozni, hogy az ünneplés fiaskóval végződjön? Akkor vegyen egy partisátrat. Ön és vendégei szárazon ülnek majd, és kellemes hangulatot teremthetnek. Legyen szó grillezésről, kerti partiról, születésnapról, esküvőről, keresztelőről, konfirmációról vagy céges partiról, a kerti sátrak minden partin, bármilyen időjárás esetén jó benyomást keltenek, mert barátságosan és vendégszeretően néznek ki. Az anyagokat tekintve különbség van a PE vagy a PVC között. A sátrak, amelyek vízálló PVC ponyvával vannak ellátva, nagyon robusztusak és időjárásállóak. A tűzálló modellek télen is ideálisak, ha belül sugárzó fűtést használnak. Minden sátor ablakokkal van felszerelve. A stabil fémrugók biztonságos felállítást és tartást biztosítanak. Ha sátrat szeretne vásárolni, ne kössön kompromisszumot a minőséget illetően, mert ha minőségi anyagokból készült és gondosan megmunkált, akkor évekig használhatja beállóként.

A party sátrak különböző méretekben kaphatók

A sátrak különböző méretekben kapható Válassza ki a megfelelő modellt a vendégek számának és a rendelkezésre álló méreteknek megfelelően. Kisebb, 3x6 vagy 4x6 méteres méretű partisátrakat talál. Mellette egy közepes méretű, 4x8 méteres partisátor helyezkedik el. A 6x12 méteres modellek nagyon sok vendég befogadására alkalmasak. Minden alkalomra van megfelelő kerti sátor. Más méretek is kaphatók. A sátornak elég nagynak kell lennie a tervezett használathoz. A partik gyakran a tervezettnél nagyobbnak bizonyulnak. Ezért javasoljuk, hogy válasszon egy mérettel nagyobb sátrat. Általános szabály, hogy egy álló személy számára körülbelül 0,5 m², egy ülő személy számára pedig körülbelül 1 m² területet biztosítson.

Party sátor összefoglaló

Legyen szó akár egy kis létszámú kerti partiról, akár egy sok vendéggel megrendezett partiról, a különböző méreteknek köszönhetően minden igényre és számtalan alkalomra van megfelelő sátor. Az időjárás miatt sem kell aggódnia a partin. Ha ragyogóan süt a nap, Ön és vendégei védve vannak a napszúrástól és a leégéstől, ha pedig esik az eső, akkor szárazon ülhetnek. Az egyes falelemek kinyitásával gyorsan és egyszerűen friss levegőhöz juthat. Vásárlás előtt tájékozódjon a rendelkezésre álló hely nagyságáról. Vegye figyelembe az esetleges akadályokat is, például a bokrokat vagy sövényeket. A rendelkezésre álló hely mellett az alkalmat és a vendégek számát is figyelembe kell venni. Egy elég nagy sátorban könnyen elférnek és egy zenei színpad.

fel