3 év jótállás 14 napos elállási jog

Öntözőrendszer a kert vagy a szobanövények számára

Aki sok növényt gondoz saját telkén, sok időt takaríthat meg a kerti öntözőszerekkel, különösen a száraz és forró nyáron. A legmodernebb öntözőrendszer a kertben folyamatosan növeli a kényelmet az automatikus vízellátásnak köszönhetően az üvegházakban, cserepekben vagy ágyásokban. Emellett a blumfeldtnél szobanövények öntözésére alkalmas öntözőberendezéseket vagy egy tavacskatornyot, amellyel a kerti tóban a vízfelszín felett megfigyelhetők a halak.

Teljesen automatikus kerti öntözőrendszer hálózati vagy napelemes működtetéssel

Ha a háztulajdonosok modern vezérlőegységgel ellátott öntözőrendszert telepítenek a kertbe, számos növényt teljesen automatikusan tudnak öntözni. Az automata kerti locsolórendszer programozása sok esetben az egyéni ritmushoz igazítható. Az egyes öntözési fázisok közötti időintervallumon kívül a korszerű berendezéssel rendelkező felhasználók az öntözés időtartamát is tetszés szerint állíthatják.

Ha kerti öntözőrendszert keres, akkor a klasszikus hálózati működés mellett érdekes alternatívát talál a napenergiával működő modellek között. A napelemes működés akkor működik, ha elegendő napfény éri a nyitott kerti területet további áramforrás és hosszú kábelek nélkül. Ha van megfelelő vízforrás a közelben, a napelemes üzemeltetés lehetővé teszi a technológia gazdaságos, környezetbarát és rugalmas alkalmazását.

Öntözőrendszer a szobanövények rendszeres vízellátásához

Mivel a szobanövények számára elengedhetetlen a rendszeres vízellátás, sok növénytulajdonos a ház belső terébe is megfelelő öntözőrendszert szeretne vásárolni. Így a lakók nyugodt szívvel hagyhatják el otthonukat nyaralásra vagy más alkalmakra, miközben a megbízható eszközök gondoskodnak kedvenc növényeik öntözéséről. Nem feltétlenül szükséges minden egyes növényhez külön öntözőrendszert vásárolni.

Bizonyos esetekben inkább olyan készülékbe érdemes beruházni, amely egyszerre több, a házban lévő cserepes növényt is ellát vízzel. Az érdeklődők felfedezhetik például a modern rendszereket, amelyek a főegységen keresztül egy szívószivattyúval ellátott vödörhöz csatlakoznak. A megfelelő modell főállomása viszont képes a vizet a cserepek talajában lévő különböző vízkivezető nyílásokhoz irányítani.

Víziállat megfigyelő torony a tó felett

A halastornyok lehetőséget adnak a kerttulajdonosoknak, hogy a kerti tóból a vízfelszín felett csodálhassák a halakat. A tornyokban a tó vizét vákuumm nyomás emeli. A megfigyelők így a tóból jól láthatják a halakat. Mivel a nap felmelegíti a torony belsejében lévő vizet, a tó lakói nyári napokon gyakran felúsznak, hogy megmutassák magukat a kert tulajdonosainak. A különböző halastorony-modellek az oszlopok magasságában különböznek egymástól. A tóban uralkodó térbeli viszonyok és a halak mérete határozza meg, hogy melyik termékváltozat ajánlott az egyes esetekben.

Automatikus segítség a kertben öntözőrendszerrel a blumfeldt termékcsaládban

Amikor a megfelelő öntözőrendszert keresik, a vásárlók a blumfeldt-nél kiváló minőségű és változatos termékeket találnak tisztességes árakon. A nagy kerttel rendelkezők általában megtalálják, amit keresnek, akárcsak a sok szobanövénnyel rendelkező házak lakói. A különböző, teljesen automatikus vezérlésű, napelemes vagy hálózati üzemmódú modellek minden igényt kielégítenek. Egy másik érdekes ajánlat a haltornyok, amelyek lenyűgöző látványosságnak tűnhetnek egy kerti tó felett.

fel