3 év jótállás 14 napos elállási jog

Pergolák


Pergola - dekoratív tetőszerkezet a kültéri térhez

A pergola a terasz vagy a kert egyik hagyományos és esztétikus tetőszerkezete. A fából vagy fémből készült pergola, amely régebben több méter hosszúra nyúlt, még a kis kertekben is elegáns és barátságos benyomást kelt. Ebben a kategóriában a blumfeldt cégtől vonzó vételáron fedezheti fel a magánszféra védelmét szolgáló tetőszerkezet és paraván eme különleges formáját, miközben szemet gyönyörködtető megvalósításokkal is készen állunk, mint például egy fából készült rózsaív.

Vásároljon fém vagy fa pergolát online

Minden pergola közös alapszerkezettel rendelkezik: a tetőt több oszloppár tartja, amelyek az anyagtól és a kialakítástól függően vizuális, nap- vagy időjárás védelmet szolgálnak. Méretétől függően a pergola ideális a teraszon vagy a kertben, ahol egy csoport embernek nyújt menedéket, és hosszúkás formájában gyakran használják akár száraz útként a ház és a garázs között.

A fából készült pergola az egyik legnépszerűbb megvalósítás, amely kiemeli és folytatja a természetközeli kert stílusát. Az üveg vagy az átlátszó műanyag népszerű a tetőfedéshez. Ennek köszönhetően a napfény elvesztése nélkül élvezheti ülőhelye funkcionális esővédelmét. Ha célzott árnyékolást szeretne, zárt tetőformák is rendelkezésre állnak.

A pergola oszlopok és pillérek a kerti ültetvények gazdagítására is felhasználhatók. Különösen egy fából készült pergola esetében az egyes oszlopok ideálisak a rózsák vagy borostyán mászásához. Egy pergola megvásárlásával Ön is hozzájárul kertje természetes növekedéséhez, és mindenféle növény további dekorációvá válik.

Vonzó pergola-változatok a különleges kerti esztétikáért

A kiváló minőségű és tartós fából készült pergolák a blumfeldt cég egyik vezető projektjei a paravánok és óvóhelyek terén. A fém pergolákhoz hasonlóan ezek is több különálló részből állnak, amelyeket egy kis kézügyességgel könnyen összeszerelhet. Ha a pergola vásárlásakor nagyobb hangsúlyt fektet a kert dekoratív aspektusára, akkor a fából készült rózsaboltozat ideális választás. Helyezze dekoratív átjáróként a kerti utakra, hogy láthassa, ahogy a vadrózsák tekeregnek körülötte.

A népszerű standard formátumok, mint például a 3 x 3 vagy 3 x 6 méter, pergoláink bármely kertben vagy teraszon megtalálják a helyüket. Ha kerek formákat és érdekes mintákat szeretne a teraszon lévő lugasához, tekintse meg a blumfeldt kínálatából a pavilonokat. Ezek további tervezési ötleteket hoznak a szabadtéri térbe, számos kreatív szempontot tartalmaznak a moderntől a nosztalgikusig, akárcsak a pergola.

Fedezzen fel több kerti ötletet a modern pergola mellett

A blumfeldt-nél a tartós lombkorona pergolák vagy a magánéletet védő paravánok vásárlásán kívül mindent megtalál, ami hosszú távon javítja a kertjét. Teremtsen hangulatos légkört új tetőszerkezete alatt kerti bútorainkkal, és üljön össze barátaival vagy családjával. A kerti pavilonok, napellenzők és egyéb, a kert és a terasz számára készült praktikus elemek mellett kerti dekorációink segítenek Önnek esztétikailag is feldobni kertjét. Lépjen be hozzánk kényelmesen online, és valósítsa meg egyedi kerti koncepcióját szállítási költségek nélkül, 60 napos visszatérítési garanciával.

fel