3 év jótállás 14 napos elállási jog

Infra teraszfűtés


Modern infravörös fűtőberendezések egyszerű és biztonságos vezérléssel

Ha a tavaszi vagy őszi hőmérséklet nem csábít a szabadban való tartózkodásra, használhatja a teraszt vagy a kertet egy hősugárzóval. Praktikus infravörös fűtőberendezéseink hangulatos légkört és kellemes meleget biztosítanak a teraszon, és az éjszakai órákban is gazdagítják a szabadtéri élményt. Ezen kívül talál sugárzó fűtőberendezéseket a babáknak, pelenkázóasztalhoz alkalmas fűtőtesteket, amelyek meleget biztosítanak az otthonában a kicsiknek. A blumfeldt nagy választékot kínál.

  • Kültéri fűtőberendezés
  • valamint beltéri fűtőberendezések.

Sugárzó fűtőberendezések és kültéri infravörös fűtőberendezések - kellemes meleg a kertben

A kerti fűtőberendezések vagy kültéri infravörös fűtőberendezések jó vásárlást jelentenek a saját kertbe vagy a vendéglátóipari vállalkozás kültéri területére. A meleg infravörös fény másodpercek alatt kellemes hangulatot teremt, és lehetővé teszi, hogy az átmeneti időszakban akár órákig is üldögélhessen kint a szabadban. Télen is használhatja az infrafűtőberendezéseket, például élvezheti a friss levegőt a teraszon. A különböző méretű és formátumú kínálatunknak köszönhetően megtalálhatja a kertbe a kívánt kényelemnek megfelelő terasz- vagy fűtőtestet.

A blumfeldt kínálatában kerti- és terasz-fűtőberendezések találhatók, amelyek biztonságosan elhelyezhetők a terasz padlóján vagy felakaszthatók. Egyszerűen rögzítse őket egy szoba vagy kerti pavilon mennyezetére, mint egy felülről sugárzó fűtőtestet, így nem veszít a padló területéből. A sugárzó fűtőtestek biztonságos működtetése érdekében sok modellhez távirányító tartozik, amely lehetővé teszi, hogy az infravörös vagy kültéri sugárzó fűtőtesteket egy gombnyomással be- és kikapcsolja. Emellett, ha sugárzó fűtőtestet vásárol, győződjön meg arról, hogy a megfelelő vezérlési technológiával rendelkezik, így közvetlenül a készülék mellett vagy néhány méterről is be- és kikapcsolhatja azt.

blumfeldt gáz sugárzó fűtőelem - terasz sugárzó fűtőelem és klasszikus fűtés a teraszra

A blumfeldt kínálatában nem csak infravörös sugárzó fűtőtestek szerepelnek. Kínálunk modern teraszfűtőtesteket és elektromos fűtőtesteket is a kellemes éjszakákhoz.

  • Gázzal működő teraszfűtőtestek itt találhatók.

Gázradiátoraink vagy terasz-fűtőberendezéseink melegítő alternatívát jelentenek az elektromos sugárzó fűtőtestekkel szemben, és kellemes estéket biztosítanak a hidegebb évszakokban is.

Használja a pelenkázóasztal melegítőt sugárzó fűtésként a kicsik számára

Kényelmes melegség néhány percig vagy órákon át, ez az, amit ügyfeleink akarnak, nem csak a szabadban. A kertben vagy a teraszon való használat mellett a sugárzó fűtőtestek nagyszerű kényelmet nyújtanak a baba számára alváskor, pelenkázáskor vagy infravörös fűtőtestként. A pelenkázóasztalhoz való biztonságos és gyors rögzítésnek köszönhetően az ebbe a kategóriába tartozó sugárzó fűtőtestek ideális vásárlást jelentenek az első babaszobába. Szülőként észre fogja venni, hogy az infrasugárzóval mennyire egyszerű és stresszmentes a pelenkázás, és hogy a baba gyorsabban elalszik a hideg évszakokban.

Természetesen lehetséges az egyes radiátorok cseréje anélkül, hogy teljesen új fűtőtestet kellene vásárolnia. Fedezze fel ebben a kategóriában a márkás készülékekhez tartozó egyéb tartozékokat, például a gyors és rugalmas vezérléshez szükséges csere távirányítót. Az egyes tételeknél további információkat talál, például a beépítési lehetőségekről vagy a stabilitásról, mind a hagyományos sugárzó fűtőtestek, mind az infravörös mennyezeti sugárzó fűtőtestek esetében. Ha biztonságosan fel vannak szerelve, akkor élvezheti a sugárzó fűtőtestek biztonságos beállítását.

Vásároljon hősugárzókat a blumfeldt-nél: Gazdagítsa házát és kertjét kedvező áron

Ha arról van szó, hogy praktikussá és otthonossá tegye a kültéri teret, a blumfeldt számtalan ötletet kínál a kerti fűtőberendezésekhez, ha online vásárol. Keressen minőségi tetőszerkezeteket, például pergolákat vagy pavilonokat, amelyek a sugárzó fűtőberendezés felakasztása mellett a magánélet védelmét és a naptól való védelmet is szolgálják. Vagy használja kerti bútorainkat és elegáns kerti dekorációinkat, hogy kellemes hangulatot teremtsen a reflektorok körül. Változatos kínálatunk biztosan rengeteg inspirációt nyújt Önnek ahhoz, hogy kertjét vagy teraszát nagyszerű látványossággá varázsolja. A kedvező feltételek és a szállítási költség nélküli rendelés invitálja Önt a kényelmes online rendelésre!

fel