3 év jótállás 14 napos elállási jog

Kerti szobrok vásárlása a blumfeldt-től

A saját kert kényelmessé tétele a kulcsa annak, hogy igazán jól érezze magát, és hangulatos légkört teremtsen, amikor a zöld oázisban pihen. Ezért nem hiányozhat a hozzá illő kerti dekoráció . A kerti szobrok jó választásnak bizonyulnak. Egyedi hangsúlyokat teremtenek, kivételes aurát adnak a kertnek, és otthonos hangulatot teremtenek. A kőszobrok rendkívül nemesnek és kiváló minőségűnek tűnnek. Az alábbiakban ismertetjük, hogy milyen anyagokat használunk, és mit kell szem előtt tartani a szobrok ápolása során.

Különböző kerti szobrok

A kerti szobrok különböző típusokban, formákban és színekben kaphatók, és különböző anyagokból készülnek. Mindenki eldöntheti egyéni stílusát, és teljesen a saját ízlése szerint díszítheti és szépítheti kertjét. Kezdetben az emberek még állati anyagokból, később kőből, agyagból vagy más természetes anyagokból készítettek figurákat és szobrokat. Manapság gyakran kőfigurák. Az üvegszál nagyon népszerű anyag. Hozzon létre különleges hangsúlyokat a szobor nap- vagy LED-fénnyel történő megvilágításával, helyezzen kisebb szobrokat a szép növényekkel teli virágcserepek mellé, vagy tegye hívogatóvá a bejáratot vagy az előkertet.

Mindenki megtalálja a megfelelő karaktert

Ha kerti szobrokat szeretne vásárolni, a webáruházban jó választékot talál: mit szólna egy Sziddhárta kerti szoborhoz, amely a Távol-Kelet elmélkedését és nyugalmát hozza a kertbe? Egy másik érdekesség a Ceres-szobor, amely női bájával és kecsességével gyönyörködtet. A kerti szobrok lehetőséget nyújtanak arra, hogy kifejezze az élethez való hozzáállását, a saját attitűdjét és a szellemét. A szép díszek szintén nagyon dekoratívak, és csodálatos látványt nyújtanak a kertben. Ezek például a zöld levelek között ragyoghatnak.

Mit kell szem előtt tartan a kerti szobrok gondozásakor?

Először is fontos, hogy olyan figurákat és szobrocskákat vásároljon, amelyek anyaga alkalmas a kültéri használatra. Ezért sok kerti szobor főként szilárd és tartós kőből készül. Az időjárásálló anyag könnyen tisztítható. Különösen a csapadékos téli időszakban az algák és a mohák szeretnek megtelepedni rajtuk. A kő meleg szappanos vízzel és szivaccsal tisztítható. Az elegáns gömbök tartós rozsdamentes acélból készülnek, így optimálisan védettek mind a magas, mind az alacsony hőmérséklettől. A legtöbb anyaghoz, például a természetes kőhöz megfelelő tisztítószerek kaphatók a jól felszerelt barkácsáruházakban. Az öntött kőfigurák általában ugyanazzal a tisztítószerrel tisztíthatók, mint a műanyag kerti bútorok.

A kerti szobrok összefoglalása

Ahhoz, hogy a saját kertjében töltött szabadidő igazán hangulatossá váljon, ízléses dísztárgyakkal nem lehet melléfogni. Szobrokat kellene vennie. Akcentusokat teremtenek, vizuálisan kiemelik a béke zöld oázisát, és teljessé teszik azt. Ez egyéni jelleget kölcsönöz a kertnek. A kert kialakítása fontos szerepet játszik a figurák kiválasztásában. A Buddha például nagyon jól illeszkedik egy ázsiai környezetbe, ahol kavicságyak és dísznövények vannak. Másrészt a földgömbök a megfelelő választás a modern kertekben. Olyan kerti szobrokat kell vásárolnia, amelyek illeszkednek a paradicsomához, hogy egységes és harmonikus összképet alkossanak. A felhasznált anyag határozza meg a tartósságot és a karbantartási követelményeket. A kőből készült figurák például időjárásállóak.

fel