3 év jótállás 14 napos elállási jog

Egy akasztófás forgó grill a kertben: trendi, praktikus és sokoldalú!

Az akasztófás grill nagyszerű alternatívája a hagyományos állógrillnek. Az izgalmas megjelenést számos funkció egészíti ki: a tűztállal rendelkező akasztófás grill kellemes hőforrás, és természetesen grillezésre is alkalmas. Ezen kívül a bogrács ráadásul felakasztható a háromlábú állvány forgó rácsára, így pörköltek, raguk, levesek vagy forralt bor készítéséhez is ideális. Akár nyáron, akár télen, egy ilyen grillezés mindig gazdagító élmény!

Forgó grillek választéka a blumfeldtnél

Kínálatunkban különféle kivitelben találhat forgó grilleket. A kiváló kivitelezés minden modellnél garantált, így a grill mindig garantálja a biztonságos kezelést. Ha forgó grillsütőt szeretne vásárolni, előzetesen érdeklődjön a különböző kialakításokról. A kertben vagy a teraszon rendelkezésre álló helytől függően kínálunk kisebb tűzrakó tálakat és nagyvonalúbb lábakon álló grilleket. A rozsdamentes acél lábakkal rendelkező grillsütővel a korlátlan grillezési élmény minden esetben garantált - kis csoportban és sok baráttal tartott grillpartin egyaránt.

Az összes forgó grillhez mellékelt tűztálca faszén vagy grillbrikett tárolására szolgál. Ha az éhség csillapodott, akkor a tálat használhatja a jövőben kandallóként is. A lángok játéka minden évszakban érdekes. Ezenkívül a tűz kellemes meleget áraszt a hidegebb éjszakákon. A Rosario modell ideális kedvenc grillsütőjének új szempontokkal való gazdagításához. A grill stabil állványával nyűgöz le mindenkit. Az acél asztallap helyet kínál forró italok tárolására is.

A Turion és a Delion akaksztófás grillezőket is érdemes megnézni, és nagyon praktikusak. A megbízható kezelést egy robusztus kötélhúzó szerkezet biztosítja. Ezzel sikeresen elkerülhető az égési sérülések kockázata. A grillrács könnyen elforgatható, és az izzó parázstól való távolság tetszés szerint változtatható. A tökéletes grillezési eredmény garantált! Mindkét modell különleges részlete a praktikus fa polc. Az oldalsó fogantyúk lehetővé teszik a könnyű áthelyezést.

Háromlábú akasztófás grillsütő grillezéshez és egyéb sütéshez

A barbecue szerelmesei imádják a lábakkal ellátott grilleket! Az Arco Trino esetében már a kialakítás is arra késztet, hogy hosszú és csodálatos grill-esteket töltsön el. A tűztál vastag acéllemezből készült, a magas hőmérséklet nem jelent problémát, és mint minden Blumfeldt grill, a forgó grill mindent kibír. A fekete tűzálló lakk látható a tálon, de az állványon is. A grill rusztikus megjelenése tökéletesen illik a kertbe vagy egy tágas teraszra. A vízforraló felakasztható az állványra, és a magasságállítás praktikus funkció.

Az akasztófás forgó grillsütő vásárlása: Szolgáltatás és minőség a blumfeldt-nél

Biztosítjuk minden termékünk magas minőségét. Különböző kialakítású grillek széles választékát kínáljuk. Legyen szó klasszikus faszéngrillről, modern gáz- vagy elektromos grillsütőről, vagy rusztikus, padlóra állítható, forgósütőt kínáló változatról: A Blumfeldt pontosan a kívánt címre szállítja az árut: Találja meg az egyéni grillt, és élvezze a kulináris élményt. A praktikus, rozsdamentes acélból készült forgó grillsütővel most már kezdődhet a grillezés öröme!

fel