3 év jótállás 14 napos elállási jog

Kerti bútor szettek


Az optimális kerti bútorszett: Élvezze a nyarat!

Amikor a hőmérséklet emelkedik, mindenki kimegy a szabadba. A kerti szett a kényelem hangulatos oázisát teremti meg a kertben, az erkélyen vagy a teraszon. Közös étkezés, nyugodt pihenés és a hétköznapok elengedése - mindez jól illik a kerti ülőalkalmatosságokhoz. Különböző modelleket kínálunk különböző anyagokból. Így teljesen a saját ízlése szerint alakíthatja ki kültéri terét!

Mit kínálnak a minőségi kerti bútorszettek?

Mindenekelőtt fontos a stabil kialakítás. A hosszú élettartamhoz elengedhetetlen az anyag minősége. A bútoroknak időjárásállónak kell lenniük, hogy még a rövid esőzések sem jelentsenek veszélyt. Emellett a tervezés is szerepet játszik. Ha kerti bútorszettet szeretne vásárolni, választhat fa, rattan vagy alumínium modellek közül. a blumfeldt tudja, mi a fontos: egy kerti szettnek kényelmesnek kell lennie, és helyet kell biztosítania a család és a barátok számára.

A rattanból készült kerti bútorok általában kellemes benyomást keltenek. Anyaga tartós polirattan, egy kiváló minőségű műanyag, amely időjárásálló és színtartó. A kerti ülőgarnitúra tartós, az ülőpárnák pedig kényelmes ülést biztosítanak. Különböző modellek közül választhat attól függően, hogy mennyi hely áll rendelkezésére. A kényelmes kültéri kanapékat és az elegáns kerti székeket tökéletesen kiegészítheti egy nappali vagy étkezőasztal. A rattan kerti bútorszett több színben kapható.

Ugyanilyen népszerű a fából készült kerti bútorok készlete is. A két padból és asztalból álló készlet ideális egy szórakoztató grillezéshez. Vendégei jól fogják érezni magukat és élvezni fogják vendégszeretetét! Természetes jellegének köszönhetően a fa alkalmas a kültérbe is, ráadásul ez az anyag tartós és hosszú élettartamú. Az összecsukható készletek mindig ideálisak, ha kevés a hely, vagy ha extra ülőhelyet szeretne.

Az alumíniumból készült kerti bútorszett a harmadik változat, amely modern megjelenésével győz meg. Az alumínium időjárásálló és könnyen tisztítható. Például az öntött alumíniumból készült bisztrószett különösen dekoratív. A nosztalgikus dizájn, a két székből és egy kerek asztalból álló garnitúra kiválóan alkalmas kisebb teraszokra vagy erkélyekre. Az alumínium kerti bútorok a hozzájuk illő ülőpárnákkal magas szintű ülőhely-kényelmet biztosítanak. Fedezze fel most a különböző modelleket, és találja meg pontosan a kertjéhez illő kerti bútorokat!

A legjobb minőség és modern design: az ideális kerti szett előfeltételei!

Akár rattanból, akár fából vagy alumíniumból készülnek, olyan meghatározó tényezőkre figyelünk, mint a kivitelezés, a stabilitás és a kényelem. A kiváló minőségű kerti bútor masszívan készült, és még a gyermekek is biztonságosan használhatják. A modern kerti bútorszett vizuálisan megszépíti teraszát vagy kertjét, és nyaralási hangulatot teremt. A munkanap vége vagy a hétvége az az időszak, amikor minden érzékszervével élvezheti a meleg évszakot. Egyébként: az alumíniumból, rattanból vagy fából készült kerti bútorok a télikert díszei is lehetnek!

Már vásárláskor gondoljon a megfelelő védőburkolatra. Ez tökéletes védelmet nyújt a kerti ülőgarnitúra számára, amikor nincs használatban. A blumfeldt-nél mindenki megtalálja a megfelelő választást, aki kerti bútorszettet szeretne vásárolni. Átfogó, barátságos szolgáltatást és gyors szállítást kínálunk. A kerti ülőgarnitúra néhány napon belül megérkezik az Ön otthonába!

fel