Augustus kerti kandalló

40 cm , Terasz sütő , 41,5 kg
72 990 Ft ÁFA-val 94 990 Ft
Utolsó darabok a raktáron. | Kézbesítési idő: 7 - 9 munkanap

Augustus kerti kandalló

72 990 Ft ÁFA-val 94 990 Ft
 • Biztonságos fizetés
 • 14 napos elállási jog

Fö jellemzök

 • Dekoratív kerti kemence sarokpadok fűtésére a teraszon vagy a kertben
 • Régiség hatású dizájn, díszítések a gömbölyű tűzrakhelyen és a kéményen
 • Faszén rács és piszkafa mellékelve
 • A rostélyon sütögethetünk
 • 3 masszív, gömbölyű láb

Termék leírása

Rakjunk tüzet! Ha lehűl a levegő a teraszon vagy a kertben, a Blumfeldt Augustus kerti kemence készen áll, hogy gondoskodjon a kertben töltött meleg órákról.

A Blumfeldt Augustus kerti kemencével rendesen be tud fűteni: A stabil kemence öntvényből készült, nem törik össze, és kellemes meleget áraszt. Csak be kell gyújtani a kemencében a szenet, fát vagy faszenet, és órákon át élvezheti a meleget. A praktikus szellőző az alján segít a tűznek gyorsan lángra lobbanni. A rácsos ajtó megakadályozza, hogy a szikrák kirepüljenek, és egyúttal lehetővé teszi, hogy nézzük a lenyűgöző látványú tüzet. Az 1,2 m magas kémény elvezeti a gyorsan felemelkedő a füstöt, míg a meleg a kemencében ügyesen eloszlik, majd a környezetébe távozik. Ízléses, régiség hatású római kemence küllemével a Blumfeldt Augustus kerti kemence nem csak felmelegíti a kertet, de egyedülálló hangulatot is ad a kint töltött óráknak. A díszítőelemek és a meleg bronz tónusú felület stílusosan kiemelik a környezetet. Az elérhető rostélynak köszönhetően a kemencében egyenesen a vacsorát is elkészíthetjük.

Élvezze kellemes melegben az őszt és a telet odakint is: a Blumfeldt Augustus kerti kemence tüzével és látványával is befűt.

Bővebben

Tulajdonságok és méretek

 • A rácsos ajtók megakadályozzák a szikrák repkedését és elbűvölő rálátást nyújtanak a lángokra
 • Masszív öntvényből kivitelezve, törésálló
 • Gömbölyű tűzrakhely
 • Az 1,2 m magas kémény elvezeti a füstöt és javít a meleg eloszlásán
 • Szellőzőlap az alján, így gyorsan fellobban a láng
 • Díszítő fém elemek a tűzrakhelyen és a kéményen
 • Középen kettéosztható
 • Fűthetünk szénnel, fával, faszénnel
 • Méretek: kb. 40 x 124 x 40 cm (SzxMxM)
 • Tömeg: 43,5 kg

Használati útmutató letöltése

Augustus, kerti kandalló, öntvény, 120 cm, régiség hatású dizájn, bronz

Szállítási feltételek

Mi lett kiküldve?
 • 1 x kerti kemence
 • 1 x rács faszénre
 • 1 x piszkafa
 • Használati útmutató

Utolsó darabok a raktáron. | Kézbesítési idő: 7 - 9 munkanap

Vásárlói értékelések

(4 értékelés) Írjon értékelést
Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból

Ellenőrzött ellenőrzés

Très bien emballé,seul bémol,il manquait des vis et écrous et la porte est tordu après quelques réajustement tout est rentré dans l'ordre...
D'où mes quatre étoiles
Très bonne qualité,je recommande vivement ce produit .

Nagyon jól csomagolt, az egyetlen hátránya az volt, hogy néhány csavar és anya hiányzott, és az ajtó néhány utánállítás után meggörbült, minden visszaállt a normál kerékvágásba... Ezért a négy csillagom Nagyon jó minőség, nagyon ajánlom ezt a terméket.

Ellenőrzött ellenőrzés

Versand hervorragend....alles unbeschädigt und vollständig angekommen. Der Zusammenbau ist aufgrund der detaillierten Beschreibung kein Problem. 10 Sterne für Service und Produkt.....

Szállítás kiváló....minden sértetlenül és hiánytalanul megérkezett. Az összeszerelés a részletes leírás miatt nem okoz gondot. 10 csillag a szolgáltatásért és a termékért.....

Ellenőrzött ellenőrzés

Magnifique produit haute gamme produit conforme à la description , à l’épreuve du temps. Je recommande totalement.

Csodálatos csúcstermék, a termék megfelel a leírásnak, az idő próbája. Teljesen ajánlom.

Ellenőrzött ellenőrzés

Pros
====
Construction: Except for the door and chimney cover, the stove is entirely cast iron. User reviews of competitor products often suggest that chimneys and legs tend to be made from steel which rusts. The item is very sturdy, even in moderate wind.
Design: The pattern and bolted-on ornaments have an appealing oldy-world design.
Function: There’s good access to the fire pit, with a grill inside for holding logs
Shipping: Blumfeldt’s communication and shipping during delivery were sound. Though the cardboard box looked battered upon arrival, the contents were protected by Styrofoam. Perhaps a thicker box warranted for such a heavy item.

Cons
====
Construction: There’s no door catch to hold the door open. Solved by propping up a piece of wood between the open door and the ground. The weld seams on the chimney prevent the chimney cover from sitting flush.
Instructions: The diagram is acceptable for figuring out how to assemble the large pieces. But detail is lacking for smaller pieces, like the brackets that hold the top and bottom bowl pieces together and the bolts, washers, lock washers and nuts. I shouldn’t have to waste time trying to figure out what should be obvious from the instructions.

Verdict
======
Pleased with my purchase. Item quality after assembling and usage is sound. Blumfeldt service was good.

Előnyök ==== Felépítés: Az ajtó és a kéményfedél kivételével a kályha teljes egészében öntöttvas. A versenytárs termékek felhasználói véleménye gyakran azt sugallja, hogy a kémények és lábak általában rozsdásodó acélból készülnek. Az elem nagyon masszív, még mérsékelt szélben is. Kivitel: A minta és a felcsavarozott díszek tetszetős, régi világot idéznek. Funkció: Jól megközelíthető a tűzrakás, belül egy rács a rönkök tárolására. Szállítás: Blumfeldt kommunikációja és szállítása a szállítás során rendben volt. Bár érkezéskor a kartondoboz kopottnak tűnt, a tartalmát hungarocell védte. Talán egy vastagabb doboz indokolt egy ilyen nehéz tételhez. Hátrányok ==== Felépítés: Nincs ajtózár az ajtó nyitva tartásához. Megoldható egy fadarab kitámasztásával a nyitott ajtó és a talaj közé. A kéményen lévő hegesztési varratok megakadályozzák, hogy a kéményfedél egy síkban feküdjön. Útmutató: A diagram elfogadható a nagy darabok összeállításának kitalálásához. De a részletek hiányoznak a kisebb darabokról, mint például a felső és alsó táladarabokat összefogó konzolok, valamint a csavarok, alátétek, rögzítő alátétek és anyák. Nem kellene időt vesztegetnem arra, hogy kitaláljam, minek kell nyilvánvalónak lennie az utasításokból. Ítélet ====== Elégedett vagyok a vásárlásommal. A termék minősége összeszerelés és használat után hibátlan. A Blumfeldt szolgáltatás jó volt.

Az összes értékelés megjelenítése Kevsebb értékelés megjelenítése